Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Timp de o săptămână, publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Cristi și Valentin. Simona Gherghe a anunțat în gala de pe 23 februarie 2024 rezultatul cursei de eliminare. La finalul Galei, prezentatoarea a primit o scrisoare unde s-a anunțat o amnistie de Dragobete. Nimeni nu a fost eliminat.

Colaj cu Valentin și Cristi Galerie
Simona Gherghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare dintre Cristi și Valentin | Antena 1

Publicul Mireasa a votat intens pentru a alege care băiat să părăsească emisiunea și care să rămână. Cristi și Valentin s-au aflat în cursa de eliminare. Vinerea trecută, fetele au nominalizat un băiat care să părăsească emisiunea direct și unul care să intre în cursă de eliminare cu ultimul clasat în preferințele telespectatorilor. Așadar, majoritatea a decis ca Șervan să părăsească direct casa Mireasa și Cristi să intre la cursa de eliminare. Valentin s-a aflat săptămâna trecută pe ultimul loc în clasamentul publicului.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Antonia, vizită surpriză de la mama, bunica și prietena ei. Ce au spus despre Valentin

Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Cine părăsește casa Mireasa

Timp de o săptămână, fanii Mireasa au răspuns pe platforma mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1 la întrebarea: „Ce concurent doriți să eliminați de la Mireasa?”, opțiunile de vot fiind Cristi sau Valentin.

Simona Gherghe a anunțat în gala de pe 23 februarie 2024 care este rezultatul cursei de eliminare la care s-au aflat Cristi și Valentin.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Antonia, deranjată pentru că Valentin a acceptat un sfat de la Cristi: „Sunt foarte supărată”

Scorul a fost de 32 de procente la 67.

„Concurentul care va părăsi casa Mireasa pentru 67,37% dintre telespectatori au votat acest lucru este Valentin”, a anunțat Simona Gherghe.

„Sunt sigur 100% că eliminarea mea are legătură cu grupurile de susținere ale lui Cristian”, a spus Valentin.

Doamna Floarea și Valentin au fost anunțați că părăsesc casa Mireasa.

Antonia a spus că se aștepta ca iubitul ei să fie eliminat, motiv pentru care nu îi vine să plângă.

„Eu plec cu capul sus și-mi susțin toate ideile”, a spus Valentin în timp ce ieșea din platou.

Simona Gherghe a anunțat o amnistie de Dragobete. Valentin nu părăsește casa Mireasa

De Dragobete s-a făcut o amnistie pentru Valentin.

„De Dragobete am luat o decizie specială în gala de astăzi. Vom face o amnistie de Dragobete! Băiatul care a format un cuplu în casa Mireasa nu va fi eliminat astăzi”, a anunțat Simona Gherghe.

Valentin, Antonia și doamna Floarea au fost extrem de bucuroși când au primit această veste.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 5. Andreea Catrina a anunțat sexul bebelușului. Tânăra a dat vestea că este însărcinată chiar de Crăciun... Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x