Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 4 martie 2024. Alexandru, declarație cu iz de cerere în căsătorie pentru Cristina. Moment emoționant

Alexandru s-a aflat în casa fetelor pentru că el și Cristina au fost votați de concurenții singuri să stea împreună în weekend. Cu această ocazie, băiatul a creat un moment emoționant.

Colaj cu Alexandru și Cristina Galerie
Alexandru, poveste emoționantă despre Cristina | Antena 1

Alexandru le-a propus fetelor din casa Mireasa să le spună o peveste. Concurentul le-a emoționat pe tinere spunând povestea de dragoste dintre el și Cristina: „Despre asta e Mireasa”, a concluzionat Simona Gherghe, după ce a văzut imaginile.

Alexandru le-a invitat pe fete la masă pentru a le spune povestea de dragoste dintre doi tineri care au suferit în trecut și și-au dat seama că sunt suflete pereche.

Eliza și Antonia au plâns când au auzit cuvintele emoționante ale lui Alexandru.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Mama Cristinei a sunat. Ce cuvinte frumoase a spus despre Alexandru

Alexandru, poveste emoționantă despre Cristina

„Ce mai scoți pe gură, Alexandru?”, a spus Cristina când iubitul ei le-a spus fetelor că dorește să le spună o poveste.

„E vorba despre un băiat și o fată care s-au întâlnit întâmplător. Băiatul suferise mult la viața lor. Ei nu credeau că o să ântâlnească pe cineva pentru sufletul lor. Fata nu știa prin câte a trecut băiatul. El a realizat că ea e singura femeie pe care o iubește și o poate iubi. Când s-au cunoscut nu aveau bani și i-a dat o bomboană și i-a spus că atunci când vor avea bani o să-i cumpere un inel și o să o ceară de nevastă. Vrei să rămâi lângă mine, indiferent dacă va fi bine sau rău?”, a spus Alexandru.

Tânărul i-a oferit o bomboană iubitei, cu promisiunea că se va transforma într-un inel. Sărutul a fost aplaudat de celelalte fete, care au admis că povestea de dragoste dintre Cristina și Alex este superbă.

Și doamna Maria a plâns în live, iar Antonia a spus că cu siguranță se va plânge mult la adevărata lor cerere în căsătorie.

Chiar dacă este tânăr, Alexandru se gândește că el și Cristina vor ajunge să se căsătorească.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Mama Cristinei intervine după scrisoarea trimisă de familia lui Alexandru. Ce a avut de spus

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 4 martie 2024. Valentin și Antonia, scene la limita difuzabilului. Cum au fost filmați în momente pasio... Mireasa sezon 9, 5 martie 2024. Emisiunea a început fără băieți. Care a fost motivul stânjenitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x