Antena Căutare

Mireasa sezon 9. Valentin crede că Antonia l-a părăsit pentru că place alt băiat din casă. Ea nu neagă că o interesează altcineva

Valentin și Antonia s-au despărțit, iar tânărul bănuiește că aceasta e atrasă de Cristian.

colaj de imagini cu valentin si antonia Galerie
Valentin și Antonia s-au despărțit, iar tânărul bănuiește că aceasta e atrasă de Cristian. | Antena 1

Valentin și Antonia s-au despărțit la scurt timp după ce Cristian și Laura s-au separat. Asta l-a băgat la bănuieli pe nepotul doamnei Floarea.

Mireasa sezon 9. Valentin crede că Antonia l-a părăsit pentru că place alt băiat din casă. Ea nu neagă că o interesează altcineva

După ce i-a cerut lui Valentin o pauză, Antonia a decis să se despartă de el. Separarea a avut loc în aceeași perioadă în care Cristian a părăsit-o pe Laura.

Asta l-a făcut pe Valentin să intre la bănuieli: ”Chiar și astăzi mi-a negat faptul acesta, că este o apropiere între ei doi. Nu cred că e o coincidență despărțirea noastră simultan cu cea a lui Cristian de Laura. Cam așa cred. Toată lumea vede, Antonia, și tu tot negi în continuare. Adică... Este ceva acolo între ei și ea tot neagă în continuare. Nu are rost”.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Motivul pentru care Gabriela Cristea a rugat-o pe Eliza să părăsească platoul

”Nu am negat că poate există o chimie între noi doi, care a existat cumva de la început... Eu încercam să explic că despărțirea asta nu are legătură cu el, noi doi dacă eram ok, era totul bine... Asta (n.r. să simtă cu Cristian) s-a întâmplat în ultimul timp.”, a zis Antonia.

Întrebat dacă vede interes și din partea lui Cristian, Valentin a declarat: ”Nici asta nu știu să vă răspund. Nu am stat să-i urmăresc, chiar i-am evitat când au fost ei doi”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 25 martie 2024. Tatăl lui Cristian i-a zis ce fata nu vrea pentru el. Camere au surprins tot

Mireasa sezonul 9. Motivul pentru care Gabriela Cristea a rugat-o pe Eliza să părăsească platoul... Mireasa, sezon 8. Ce surpriză emoționantă i-a pregătit Liviu Bogdanei. Fosta concurentă a împlinit 24 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x