Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 21 octombrie 2024. Mihai și Laura au dat cărțile pe față și au zis adevărul despre relația lor! Ce au zis

În ediția din 21 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10, Laura și Mihai au purtat un dialog cât se poate de sincer și au decis să dea cărțile pe față despre ei și relația lor. Descoperă ce detalii au ieșit la iveală despre cei doi.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat cu Mihai și cu Laura în ediția din 21 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

Vineri, într-o pauză publicitară, Laura și Mihai au purtat un dialog despre relația lor. Aceștia au dezvăluit așteptări au cei doi concurenți, dar și ce se întâmplă cu adevărat între ei. Camerele de filmat au surprins detalii neașteptate despre ei. Sâmbătă, la petrecere, Laura și Mihai au dat cărțile pe față și să recunoască ce se întâmplă cu ei, de fapt.

Laura și Mihai au dat cărțile pe fapt și au dezvăluit adevărul despre ei și relația lor. Ce au recunoscut în ediția din 21 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

Laura și Mihai au dat cărțile pe fapt și au dezvăluit adevărul despre ei și relația lor și acest lucru s-a întâmplat atât vineri, cât și sâmbătă, la petrecere.

„Acum, în seara asta, abia așteptam să se facă nouă și jumătate, să se deschidă ușile și să te văd. Nu știu cum să zic, îmi e drag să stau cu tine, să vorbesc cu tine.

„Și mie îmi e drag de tine, doar că nu simțim că suntem îndrăgostiți.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 21 octombrie 2024. Mamele din casă, motiv de ceartă! Doamna Mioara a intrat în conflict cu celelalte femei

„Păi, dar nu ai cum să simți că ești îndrăgostită dacă nu ești cu persoana respectivă. Adică, abia de la primul sărut simți ceva”, a fost de părere concurentul.

„Da, și asta e adevărat”, a fost replica tinerei.

„Cum ai tu așteptatări de la mine, de exemplu, să te iau în brațe, să te pup, care sunt niște chestii normale, la fel mi-ar plăcea și mie să le faci”

„Dar și eu am momente, doar că sunt puțin mai rece. Nu că sunt cu tine, pur și simplu.

„Da, tu știi cum ești. Așa ești tu? Nu te-am văzut să fi fost rece în trecut”, a dorit concurentul să afle.

„Tu așa ești tu, lipicios”, a zis tânăra.

„Doar dacă merită persoana de lângă mine da, sunt lipcios”, a confirmat bărbatul.

Cei doi au continuat să discute și să dea cărțile pe față despre ei, despre etapa în care se află, despre cât de pregătiți sunt pentru o relație serioasă sau o familie, dar și despre ce așteaptă de la partener. Ulterior, tânăra a făcut un gest complet neașteptat, de față cu toți!

Discuțiile au continuat în platoul emisiunii Mireasa sezonul 10, ediția din 21 octombrie 2024, când Gabriela Cristea a avut un mesaj surprinzător pentru Mihai.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 21 octombrie 2024. Mamele din casă, motiv de ceartă! Doamna Mioara a intrat în conflict cu celelalte... Mireasa sezonul 10, 21 octombrie 2024. Raul nu știe ce concurentă să aleagă! De ce au râs concurenții din platou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana Vineri, 18.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x