Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 27 aprilie 2023. Schimb de replici acide între Giulia și Maria: „Să faci abstracție de mine”

În emisia live de Mireasa de pe 27 aprilie 2023, Maria și Giulia au avut un schimb de replici acide.

Colaj cu Giulia și Maria Galerie
În emisia live de Mireasa de pe 27 aprilie 2023, Maria și Giulia au avut un schimb de replici acide | Antena 1

Hatice Giuia și Mihai au vorbit despre Maria: „Zice de noi mereu! Zi-ne despre tine”, a spus Mihai. Irina a intervenit la discuție. „Eu sunt o persoană asumată și spun că mi place de băiatul ăsta”, a spus Giulia.

Irina a ținut să-i amintească Giuliei despre momentele în care stătea supărată pe terasă, după conflictele cu Antonio de la începutul parcursului lor în competiția Mireasa. Irina a evidențiat faptul că o părere despre o persoană se poate schimba și din pozitiv în negativ, așa cum opinia Giuliei despre Antonio s-a schimbat din negativ în pozitiv.

Citește și: Mireasa sezon 7, 27 aprilie 2023. Cine a câștigat task-ul cartofilor: „Mă oftică rău”

„Mie mi-e milă de ea, pentru că ea chiar s-a îndrăgostit de el. Astea sunt mecanisme de apărare. Dacă el se comportă urât, ea cum ați vrea să se poziționeze?”, a spus Irina.

Ce și-au spus Giulia și Maria în live

„A fost îndrăgostită și acum e rănită”, a continuat fata în emisia live de pe 27 aprilie 2023 de Mireasa.

În live Maria și Giulia au avut un schimb de replici.

„Dacă Antonio dădea curs, eu cred că ea continua cu Antonio. Eu nu o judec”, a spus Giulia.

„Ar fi culmea. Tu trebuie să faci abstracție de mine! Tu nu duce un război cu mine. N-ai câștigat nimic, ai fost aleasă. Despre tine Antonio a spus că te poate avea oricând”, a spus Maria.

„Fac abstracție de tine. Crezi că n-am ceva mai bun decât să fac subiecte cu tine? Și eu am limite!”, a spus Giulia.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezonul 4. În ce ipostază emoționantă s-au fotografiat Petrică și Ela. Tânăra radiază la brațul soțului său... Mireasa sezon 7, 27 aprilie 2023. Simona l-a luat la „o ședință” pe Andrei. Ce a ținut să-i spună fata iubitului: „L-am ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x