Antena Căutare

Mireasa sezonul 5, 5 februarie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Ce fete au intrat la cursa pentru eliminare

Gala din 5 februarie 2022 a venit cu o mulțime de surprize pentru concurenții sezonului 5 Mireasa. Publicul a avut la dispoziție o săptămâmă să își voteze favoriții Iată cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii.

colaj-simona-gherghe-concurenti-mireasa Galerie
Gala din 5 februarie 2022 a venit cu o mulțime de surprize pentru concurenții sezonului 5 Mireasa. | Antena 1

Concurenții sezonului 5 Mireasa au avut parte de o săptămână în care s-au cunoscut mai bine și și-au spus poveștile de viată. Totodată, publicul a urmărit în amănunt fiecare reacție a lor și a luat o decizie în ceea ce privește favoriții Galei din 5 februarie 2022.

Fetele, băieții și mamele au așteptat cu sufletul la gură decizia telespectatorilor. Emoțiile și nerăbdarea și-au spus cuvântul înainte ca Simona Gherghe să anunțe preferințele oamenilor de acasă. Pentru că s-a votat intens, rezultatele au surprins pe toată lumea.

Cum arată clasamentului publicului prezentat în Gala Mireasa din 5 ianuarie 2022

Simona Gherghe le-a comunicat concurenților că voturile au fost unele extrem de strânse. După ce s-a declarat stop vot pentru public, prezentatoarea emisiunii a dezvăluit clasamentul Galei Mireasa din 5 ianuarie 2022.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Inimioara a izbucnit în lacrimi când și-a auzit mama. Ce mesaj i-a transmis: „M-am emoționat”

Deși nu s-au realizat relații și cupluri mult prea strânse, telespectatorii au știu exact cu cine vor să voteze.

Cine a fost votată Mama Favorită în casa Mireasa sezonul 5

Mama favorită a fanilor emisiunii a fost desemnată pentru prima dată doamna Dana. Femeia a reușit să impresioneze publicul cu felul să carismatic și modul asumat în care își desfășoară activitățile din casa Mireasa.

Vestea a luat-o prin surprindere pe doamna Dana. Aceasta a ținut neapărat să mulțumească tuturor celor care au votat-o.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana l-a atenționat pe Sese: ”Nu am nevoie de oameni nehotărâți în viața mea”

În ceea ce privește concurenții, fetele și băieții votați de public în clasamentul din 5 ianuarie 2022 nu pot fi desemnați către eliminare. Cele trei fete și cei băieți din topul oamenilor de acasă vor avea imunitate.

Cine a fost votată Fata Săptămânii în casa Mireasa sezonul 5

1. Giovana

2. Sabrina

3. Nora

Cine a fost votat Băiatul Săptămânii în casa Mireasa sezonul 5

1. Valentin

2. Perneș

3. Sese

Inimioara și Larisa au intrat în cursa pentru eliminare

Doamna Elena, mama săptămânii, au fost cea care a votat ca Inimioara să părăsească competiția. De asemenea, Simona Gherghe a anunțat că publicul va fi cel care va decide cine să plece între fata clasată pe ultimul loc în preferințele telespectatorilor și Inimioara.

Larisa a avut cele mai puține voturi și a intrat la cursa pentru eliminare alături de Inimioara. Oamenii de acasă sunt cei care vor lua decizia finală prin voturile lor de pe https://mireasa.a1.ro/ și aplicația Antena 1.

Cum arată clasamentul publicului din 29 ianuarie 2022

În Gala din 29 ianuarie 2022, Eleonora a fost desemnată ca fiind mama săptămânii.

„Mulțumesc tuturor telespectatorilor pentru încrederea acordată și sper că nu o să-i dezamăgesc, nici pe ei și nici pe voi. Vă mulțumesc din suflet”, a zis femeia, surprinsă în mod plăcut de rezultatul votului.

„O să prezentăm top 3, fiindcă ele au imunitate din partea telespectatorilor. În curând vom începe eliminările, așa că imunitatea este importantă. Pe lângă imunitatea celor trei locuri, primul loc va primi și o oră în casa fetelor pentru băiatul săptămânii și la fel și pentru fata săptămânii, care va primi un loc în casa băieților”, a dezvăluit Simona Gherghe.

Cine a fost votată Fata Săptămânii în casa Mireasa sezonul 5

Fata săptămânii a fost desemnată Sabrina, care s-a emoționant foarte tare când a aflat vestea.

1. Sabrina

2. Giovana

3. Nora

Cine a fost votat Băiatul Săptămânii în casa Mireasa sezonul 5

Publicul a decis ca băiatul săptămânii din gala de pe data de 29 ianuarie 2022 să fie Valentin.

1. Valentin

2. Perneș

3. Sese

„Nu-mi vine să cred, vă mulțumesc din suflet, am emoții cât încape! Vă mulțumesc pentru apreciere și susținere!”, a spus atunci Valentin.

Mireasa sezonul 5, 5 februarie 2022. Băieții s-au așezat în spatele fetelor cu care vor un date. Mamele au votat o fată... Mireasa sezonul 5, 5 februarie 2022. Sabrina, replici dure la adresa Alinei. Ce a spus despre cunoașterea concurentei cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x