Antena Căutare

Mireasa sezonul 5. Sebastian a intrat în politică. Fostul pretendent al Inimioarei candidează pentru postul de primar

Sebastian, fostul concurent de la Mireasa sezonul 5, a decis să-și schimbe cariera. Tânărul s-a înscris în USR și candidează la alegerile din 9 iunie.

Sebastian vrea să fie primarul satului din care provine. Tânărul inginer candidează din partea USR.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Partea de adevăr a lui Sebastian. Ce s-a întâmplat între el și Inimioara la Craiova, din spusele lui

Mireasa sezonul 5. Sebastian a intrat în politică. Fostul pretendent al Inimioarei candidează pentru postul de primar

Sebastian este unul dintre cei mai carismatici concurenți din istoria Mireasa. Tânărul a reușit să stârnească hohote de râs, dar a fost și protagonistul unor momente tensionate.

Articolul continuă după reclamă

El nu a reușit să găsească pe cineva în casa Mireasa, dar și-a întâlnit aleasa în afara competiției. În august 2024, Sebastian se va căsătorit religios cu Alexandra, iubita lui.

Înainte de acest moment, Dudași are de trecut un hop. Tânărul, care este inginer, a decis să intre în politică. El este candidatul USR la Primăria Tălpaș.

”Tânăr inginer diplomat în domeniul Aerospațial, MIHAI SEBASTIAN DUDAȘI își desfășoară activitatea în momentul de față în sectorul infrastructurii energetice.

Bine informat, dornic de muncă și încrezător în dezvoltarea durabilă a comunei Tălpaș, MIHAI SEBASTIAN DUDAȘI a ales să se implice în mod direct în administrația locală, întorcându-se acasă definitiv, după o experiență de muncă în afara țării, la Israel Aerospace Industries, principalul producător aerospațial și de aviație din Israel.”, îl descrie USR Dolj pe fostul pretendent al Inimioarei de la Mireasa.

Citește și: Lună de miere atipică pentru Geta Sterp. Unde a ales să meargă după ce s-a căsătorit cu alesul inimii sale

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Sebastian de la Mireasa

Sebastian Dudasi s-a născut pe 15 martie 1998 și locuiește în Craiova. Concurentul de la Mireasa, sezonul 5, este singur la părinți și spune că a fost foarte răsfățat.

”Numele meu este Dudași Mihai Sebastian, am 23 de ani și vin însoțit de mătușa mea din Craiova.

Ca orice om am și plusuri și minusuri, probabil că plusurile mi le știu și minusurile nu mi le cunosc... Sunt o persoană destul de perfecționistă, o persoană alunecoasă, dar totodată sinceră. Orice ține de un lucru nou, e un hobby pentru mine.

Provin dintr-o familie unită, muncitoare, puțin mai sus de modestă, dar am fost crescut cu foarte puțini bani pentru că ei m-au învățat că banii provin din muncă”, a declarat Sebastian.

Mama lui lucrează ca asistent medical, iar tatăl este medic psiholog, în cadrul armatei. De asemenea, este nepotul Claudiei Ghițulescu, una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România.

Citește și: Emilia Ghinescu și iubitul Sebastian s-au despărțit după 13 ani de relație. Prima declarație despre separare

Concurentul spune că el a mers la Facultatea de Inginerie Electrică, însă recunoaște că nu a fost un student silitor. La momentul actual, însă, Sebastian Dudași este inginer și se ocupă de repararea și întreținerea avioanelor.

”În unele momente sunt egoist, pentru că sunt singuri la părinți. Eu nu pot să îmi iau singur deciziile. Mama lucrează ca asistent medical și nu a putut să mă însoțească la emisiune. Am fost un copil rebel, am schimbat două școli și mai multe clase.

Am urmat Facultatea de Inginerie Electrică, după patru ani am terminat cu chiu cu vai și în momentul de față sunt inginer. Jobul meu este de întreținere și reparații avioane. Mă consider o persoană proastă pentru că îmi doresc tot timpul să învăț”, a mai spus Sebastian Dudași.


Mireasa sezonul 9, 7 iunie 2024. Discuțiile tensionate între doamna Daniela, Antonia și Cristian continuă: „Lasă-mă să-m... Mireasa sezonul 9, 7 iunie 2024. Valentin și Elena au avut parte de a doua noapte împreună. Imagini incendiare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță Miercuri, 26.06.2024, 09:29
Citește și
x