Antena Căutare

Mireasa sezonul 5. Yana, schimbare de look. Cum arată fosta concurentă, după despărțirea de Andrei

Yana a surprins pe toată lumea cu apariția ei de pe rețelele de socializare, după ce ea și Andrei au decis că ar fi mai bine să se despartă. Această pare că radiază de fericire, iar fanii ei s-au bucurat pentru ea.

Mireasa sezonul 5. Yana, schimbare de look. Cum arată fosta concurentă, după despărțirea de Andrei Galerie
Mireasa sezonul 5. Yana, schimbare de look. Cum arată fosta concurentă, după despărțirea de Andrei | Antena 1

Yana și Andrei s-au despărțit de ceva timp, dar acest lucru nu o face pe tânără să nu se bucure de viață la intensitate maximă. Aceasta a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, unde a apărut într-un mare fel, cu breton și cu zâmbetul pe buze.

Yana de la Mireasa sezonul 5, surprinsă radiind de fericire pe rețelele de socializare. Cum a apărut

Fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5 a împărtășit cu fanii ei o serie de fotografii în care a apărut cu zâmbetul pe buze, semn că rănile despărțirii de Andrei s-au vindecat complet și ea acum se poate bucura de viață așa cum trebuie.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Cum s-a fotografiat Yana după despărțirea de Andrei. Tânăra a acaparat toată atenția susținătorilor

Yana a surprins pe toată lumea apariția ei de senzație, în cadrul mai multor fotografii pe care ea le-a împărtășit cu fanii pe rețelele de socializare.

Aceasta s-a îmbrăcat elegant și s-a pozat pe Instagram.

Deși au avut parte de multe certuri, despărțiri și împăcări în casa Mireasa, cei doi au ales să rămână împreună și în afara show-ului matrimonial. Se pare că lucrurile nu au funcționat așa cum se așteptau, iar povestea lor de dragoste a luat sfârșit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Subiectul cu Andrei e încheiat. Să știți că tot ce arăta în emisiune era o făcătură și joc din partea lui. Nu era nimic real. Te pup, dragul meu”, a scris tânăra pe contul ei de Instagram.

Citește și: Yana, răsfățată cu flori după ce a anunțat că ea și Andrei nu mai sunt împreună. Ce mesaj a postat

Yana a fost răsfățată cu flori, după despărțirea de Andrei

Yana și Andrei au avut parte de o despărțirea mai puțin plăcută, chiar dacă au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa a publicat mai multe convorbiri cu fostul partener, în care acesta folosește cuvinte care nu-i fac cinste.

La scurt timp de la vestea separării de Andrei, tânăra a luat pe toată lumea prin surprindere cu o imagine neașteptată. Aceasta s-a fotografiat în timp ce ținea în brațe un buchet spectaculos de trandafiri.

„Iubiți, respectați și alintați femeile”, a notat ea la o imagine care o arată pe holul apartamentului său din Chișinău, cu un buchet uriaș de flori.

Yana nu a oferit prea multe detalii despre persoana de la care a primit superbul cadou, însă gestul i-a înduioșat inima tinerei. Un lucru este evident, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa este răsfățată de oamenii din jurul său.

Mireasa sezonul 6. Miruna, reacție dură din cauza unor persoane care doreau informații private de la ea. Ce a spus... Mireasa sezonul 6. Andrei, fostul iubit al Ingai, s-a afisat cu noua iubita. Cum arata femeia care l-a cucerit pe fostul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x