Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Roxana a avut al doilea blind date. Cum a fost posibill și cu cine s-a întâlnit

Din cauza unei situații excepționale, Roxana a avut parte de două întâlniri pe nevăzute. Concurenta i-a impresionat pe băieți.

Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Roxana a avut al doilea blind date. Cum a fost posibill și cu cine s-a întâlnit Galerie
Din cauza unei situații excepționale, Roxana a avut parte de două întâlniri pe nevăzute. Concurenta i-a impresionat pe băieți. | Antena 1

După ce a atras atenția mai multor băieți, Roxana s-a bucurat de al doilea blind date. Pentru că Gabriela nu a putut ajunge la întâlnirea sa cu Andrei, din cauza unor probleme de sănătate, Roxana a mers în locul ei.

Roxana și Andrei au mers împreună la blind date

După un schimb de amabilități cu întrebări legate de vârstă, înălțime și culoarea părului, Andrei a concluzionat că Roxana este genul lui.

„Sunt hair stilist de meserie. O să mă ocup de părul tău”, i-a spus concurentul.

„Așa cum mi-am imaginat-o eu, cum i-am făcut portretul robot, zici că e Cenusăreasa. Micuță, blondă, cred că e și un pic creolă. Și zodia Pești”, a mai spus el.

„Am avut o experiență cu o fată Pești și nu știu ce să zic...Pești cu Vărsător...”, a mai povestit Andrei.

Roxana și Andrei au glumit și deși, așa cum spune concurentul, zodiile lor nu sunt compatibile, s-au simțit bine la date.

„Mi-a plăcut foarte mult Andrei. Am ce discuta cu el, e un tip amuzant (...) Chiar îmi doresc să îl cunosc”, a mărturisit concurenta.

Andrei, deranjat de remarca Roxanei. Concurenta și-a schimbat părerea când l-a văzut

„Vezi Roxana, acum sunt elegant”, i-a spus Andrei concurentei când s-au întâlnit și față în față.

Bărbatul a fost dereanjat de remarca ei în ceea ce privește vestimentația lui și nu a putut trece peste acest detaliu.

Nici Roxana nu a mai fost atât de încântată când s-au văzut în platou. „A fost ok”, a spus ea destul întâlnirea lor.

„Îmi place că e amuzant, vorbăreț. Dar mie îmi plac băieții mai eleganți, mai altfel” a mărturisit concurenta, care a pus ochii, de fapt, pe Paul.

Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Gabriela Pițigoiu i-a speriat pe băieți cu profesia ei. De ce nu a mers la blind d... Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Adina i-a impresionat pe băieți cu povestea ei de viață. Cum a decurs întâlnirea c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x