Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Ce surpriză au primit Miruna și Cosmin din partea părinților tinerei. Aceștia nu au fost prezenți la nunta lor

Miruna și Cosmin, câștigătorii sezonului 6 Mireasa, au primit o surpriză neașteptată din partea părinților fetei. Aceștia nu au fost prezenți la nunta fiicei lor, dar au avut grija să-i ofere un cadou.

Colaj cu Miruna și Cosmin din Finala Mireasa, îmbrăcați în miri Galerie
Miruna și Cosmin, câștigătorii sezonului 6 Mireasa, au primit o surpriză neașteptată din partea părinților fetei | Antena 1

Miruna și Cosmin au primit o surpriză de proporții, după Marea Finală a show-ului matrimonial. Laura și Robert, părinții Mirunei, a ținut neapărat să își surprindă fiica în cea mai importantă zi din viața ei, chiar dacă au refuzat să fie prezenți la nunta ei.

Deși au existat mici conflicte între părinții celor doi concurenți de-a lungul competiției, Miruna și Cosmin au fost încurajați de ambele familii să se căsătorească dacă se simt pregătiți de acest pas.

În ultimele zile de emisiune, Robert și Laura și-au anunțat fata că nu își doresc să fie prezenți la nunta ei, însă acest lucru nu însemnă că nu o susțin. Chiar dacă au fost absenți din Marea Finală a show-ului matrimonial, părinții Mirunei i-au făcut un cadou înduioșător fiicei și soțului ei.

Miruna și Cosmin au primit un cadou din partea părinților concurentei, după ce au câștigat sezonul 6 Mireasa

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Miruna și Cosmin au fost desemnați câștigătorii sezonului 6 Mireasa. Telespectatorii și-au votat în număr cât mai mare cuplul favorit în Marea Finală a show-ului matrimonial.

La scurt timp de la vestea neașteptată, concurenții au primit un cadou emoționant din partea lui Robert și Laurei. Părinții Mirunei au „colaborat” cu doamna Adrian pentru a le face o surpriză celor doi miri.

Citește și: Radu de la Mireasa 2 și Amalia din sezonul 4 vor deveni părinți. Cum au dat vestea: „Pot spune că sunt cel mai împlinit bărbat”

Aceștia le-au oferit un tort spectaculos alături de un mesaj înduioșător: „La mulți ani, casă de piatră! Fiți fericiți voi și doar astfel vom fi fericiți și noi! Vă iubim, Adriana, Laura și Robert”.

Miruna și Cosmin au fost extrem de încântați de gestul pe care l-au făcut Robert și Laura alături de doamna Adriana.

Ce mesaj a transmis Miruna pe rețelele sociale, după Finala sezonului 6 Mireasa

După Marea Finală a sezonului 6 Mireasa, Miruna a ținut neapărat să transmită câteva mesaje susținătorilor săi din mediul online.

„Familia Munteanu vă mulțumește pentru toată susținerea! Datorită vouă suntem plini de super câștigători!”, a scris Miruna într-un InsaStory.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Valentin și Gabriela, prima apariție împreună după Finala show-ului matrimonial. Ce au mărturisit cei doi

„Mulțumim tuturor pentru susținere! Împreună am câștigat”, a mai fost un alt mesaj al concurentei, după aflarea veștii că sunt câștigătorii sezonului 6 Mireasa.

De asemenea, Cosmin a distribuit postarea soției sale, dar nu a uitat să lase și câteva cuvinte de mulțumire: „Mulțumim pentru toată susținerea voastră, abia așteptăm să vorbim cu fiecare dintre voi”.

Radu de la Mireasa 2 și Amalia din sezonul 4 vor deveni părinți. Cum au dat vestea: „Pot spune că sunt cel mai împlinit ... Mireasa, sezonul 5. De ce au ținut Giovana și Sese sarcina ascunsă mai mult de 3 luni. Cum au aflat că vor deveni părinț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x