Antena Căutare

Mireasa sezonul 6. Miruna, reacție acidă pe rețelele sociale. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească: „Nu sunt în depresie”

Miruna, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa, a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale. Tânăra a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce a lipsit doar o zi din mediul online.

Colaj cu Miruna și Cosmin la Mireasa în trei ipostaze diferite Galerie
Miruna, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa, a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale | Antena 1

Miruna a răbufnit pe rețelele sociale. Fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj tranșant pe contul de Instagram, la scurt timp de la despărțirea de Cosmin.

Tânăra a lipsit o perioadă scurtă de timp din mediul online, iar tot ce s-a întâmplat în absența ei a făcut-o să reacționeze acid. Acesta și-a anunțat susținătorii că nu trebuie să îi contacteze pe cei dragi ei, dacă activitatea sa de pe Instagram nu mai este la fel de intensă.

Miruna din sezonul 6 Mireasa, veste pentru prietenii virtuali

Se pare că oamenii din mediul online s-au îngrijorat când au văzut că Miruna nu a mai postat nimic pe Internet, motiv pentru care au decis să le scrie un mesaj apropiaților acesteia, lucru care a deranjat-o foarte tare pe tânără.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Miruna, reacție dură din cauza unor persoane care doreau informații private de la ea. Ce a spus

„Vă rog să nu îmi mai căutați prietenele, cunoștințele dacă vedeți că nu am postat nimic o zi, două, 100! Dacă nu postez o zi ceva, nu înseamnă nici că sunt în depresie, nici că sunt pe moarte! La fel și dacă nu răspund la mesaje! Voi fi mai absentă în online, am lucruri de făcut, de rezolvat și momentan nu mai am energia necesară! Mulțumesc!”, a fost mesajul transmis de fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa.

Care este motivul pentru care Miruna și Cosmin s-au despărțit

Miruna, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa, a dat cărțile pe față după despărțirea de Cosmin. În ediția Mireasa de pe 17 ianuarie 2023, tânăra a explicat motivul pentru care ea și Cosmin au ajuns să se separe. Iată ce dezvăluiri a făcut.

„Acum că am și ieșit din emisiune pot să fiu cât se poate de asumată. Este vina mea, pot doar să jur că tot ce am trăit aici a fost real, nu pentru bani.

Tot ce am crezut că simt aici am crezut că a fost o vindecare pentru mine. La scurtă perioadă , la 2 saptămâni am mers la munte, mă simțeam nefericit, ne-am mutat împreună în chirie, iar eu am simțit să mă întorc în trecut. Să-l contactez pe Luță.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Cosmin, după ce s-a zvonit că are o nouă iubită

Cosmin mi-a citit toate conversațiile pe Instagram. Ceea ce oricum e un caz penal, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Ar fi fost ceva toxic, Asta am simțit. Nu am vrut să lungesc această căsnicie pentru nimic. (..) Eu l-am contactat pe Luță când m-am simțit nefericită. Nu am vrut să-mi bat joc de absolut nimeni. (...) Cu o poveste din trecut sau fără eu tot nu rămâneam în această căsnicie, pentru că nu simțeam atât de mult. Erau niște mesaje de iubire.

Mi-am dat seama că nu sunt vindecată după ieșirea mea de aici. Și eu sunt rănită. E vorba de un divorț. Și eu sufăr”, a povestit Miruna.

Mireasa sezon 7, 7 februarie 2023. Cine este Daiana, noua concurentă. Fata spune că place deja pe cineva... Mireasa sezon 7, 8 februarie 2023. Cine este băiatul pe care Daiana îl ”place vizual”. El a zis că nu simte același lucr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 23 februarie 2024. Valentin, salvat de la eliminare! Concurentul nu va pleca acasă Mireasa sezonul 9, 23 februarie 2024. Valentin, salvat de la eliminare! Concurentul nu va pleca acasă Vineri, 23.02.2024, 17:02
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

În Gala de vineri, 23 februarie 2024, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Vineri, 23.02.2024, 16:44
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut

În gala de vineri, 23 februarie 2024, atât fetele cât și băieții au făcut nominalizări. Până pe 1 martie fanii Mireasa pot vota la cursa de eliminare, disponibilă pe mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1.

Vineri, 23.02.2024, 16:16
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Khaled are 29 de ani, vine din TUnisia, este inginer și e stabilit în România din 2015. Tânărul a intrat în casa Mireasa în gala de e 23 februarie 2024.

Vineri, 23.02.2024, 15:45
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Timp de o săptămână, publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Cristi și Valentin. Simona Gherghe a anunțat în gala de pe 23 februarie 2024 rezultatul cursei de eliminare. La finalul Galei, prezentatoarea a primit o scrisoare unde s-a anunțat o amnistie de Dragobete. Nimeni nu a fost eliminat.

Vineri, 23.02.2024, 15:06
Ultimele știri
x