Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 1 decembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână pentru a le oferi imunitate concurenților preferați și pentru a desemna Fata, Băiatul și Mama Săptămânii. Iată cum arată clasamentul din Gala de vineri, 1 decembrie 2023!

Simona Gherghe zâmbind Galerie
Simona Gherghe a citit clasamentul publicului Mireasa în gala de pe 1 decembrie 2023 | Antena 1

Simona Gherghe a anunțat care este noul clasament al săptămânii. În casa Mireasa au fost zile de sărbătoare, iar concurenții au avut parte de task-uri care mai de care mai interesante. Tinerii au recreat scene de film, au dansat pe ritmuri latino, au citit povești unei fetițe și au participat la task-ul sărutului, care a avut ca probă de departajare task-ul usturoiului. De Ziua Națională, concurenții Mireasa au avut parte de preparate tradiționale și muzică populară. Totuși, tensiunile nu au fost inexistente, având în vedere că a Marius și Luiza s-au aflat în cursă de eliminare. După toate aceste evenimente, fanii Mireasa au stabilit un nou clasament extrem de important, având în vedere că cei din top 3 au imunitate.

Citește și: Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare între Marius și Luiza. Cum a votat publicul

Cum arată clasamentul din gala de vineri, 1 decembrie 2023 de la Mireasa

Iată cum arată clasamentul publicului de la Mireasa, citit de Simona Gherghe în gala de pe 1 decembrie 2023.

Mama Săptămânii a fost votată doamna: Mirela

Top 3 fete:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Madi

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Ioana

Fata Săptămânii este: Luiza

Top 3 băieți:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Daniel

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Sergiu

Băiatul Săptămânii este: Marius

Citește și: Mireasa, sezon 8. Cum au apărut Alex și Luiza la Capricii după ce Andreea și Bogdan s-au declarat un cuplu

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare între Marius și Luiza. Cum a votat publicul... Mireasa sezon 7. Ce fac Maria și Antonio în Anglia. Unde s-au stabilit și în ce domeniu va lucra tânăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x