Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate.

liviu in emisiunea mireasa din 2 octombrie 2023 Galerie
După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate. | Antena 1

Ajuns în casă, a încălcat regulamentul în mai multe rânduri. A folosit un limbaj greu de reprodus, a lovit

”Liviu, te rog, să stai, mami. Ți-o aduce pe Bogdana înapoi”, a spus doamna Lucica, fugind spre el. El a respins-o și ulterior au avut un nou schimb de replici. Aceasta i-a promis că totul va fi bine și l-a asigurat că Bogdana revină.

”Dacă tu pleci de aici din casă, voi pleca și eu. Vom face un mare circ. Eu mă duc să-mi iau tensiunea, nu mai pot”, a afirmat doamna Lucica, părăsind casa băieților.

Câteva minute mai târziu, Liviu o urma și îi spunea că dacă mai plânge, ”nici acasă nu o să mă mai găsești. O să rup legătura cu familia cu tot”.

Când se liniștea, Liviu transmitea un mesaj pe AntenaPlay. El ruga publicului să o aducă pe Bogdana și să îi susțină în competiție.

Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Însă a doua zi, după ce pierdea la sah, el a spart un geam și se rănea la mână. Daria încerca să-l calmeze, dar fără succes.

În timpul discuției, spărgea un pahar și apoi arunca cu altul în living. În emisia live din 2 octombrie, concurentul susținea că nu are scuze pentru comportamentul său.

”Nu știu ce să zic, nu am scuză, nu am explicație pentru gesturile astea”, a afirmat Liviu.

”Evident, vor exista niște sancțiuni pe care o să le anunț”, a spus și Simona Gherghe în ediția din 2 octombrie 2023. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

”Vreau să îmi cer scuze pentru ieșirea mea de vineri. Sunt conștient că am avut o reacție jalnică.”, a explicat Liviu.

Serie lungă de sancțiuni pentru Liviu, după ce a încălcat regulamentul de multe ori. Ce a anunțat Simona Gherghe

Simona Gherghe a anunțat sancțiunile: ”Descalificarea e o variantă și ne-am gândit mult la treaba asta. Cred că ar fi cea mai simplă cale să-ți arăt ușa din spate, am mai făcut-o. (...) Ție ți se dă o șansă să începi un tratament pentru gestionarea furiei, parte din sancțiunea pe care producția ți-o dă sunt cel puțin 5 ședințe de management al furiei. O să plătești tot ce ai spart, indiferent ce se va întâmpla în acest show tu nu vei avea imunitate. Dacă se va întoarce Bogdana contează doar de comportamentul tău. La prima abatere, oricât de mică va fi, vei părăsi casa Mireasa, indiferent dacă iubita ta e aici sau nu. Vei pleca fără drept să fii aici.”

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 28 septembrie 2023. Madi și Sergiu, protagoniștii unor scene fierbinți. S-au rușinat când au văzut imaginile

Maria Roman de la Mireasa, detalii despre botezul copilului și cum se descurcă în rolul de mamă. Cine o ajută și ce a pr... Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x