Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 24 noiembrie 2023. Marius a încălcat grav regulamentul după ce a ieșit pe poartă

După o discuție tensionată cu Ioana, Marius ieșea pe porțile casei Mireasa și afirma că vrea să plece acasă.

colaj de imagini cu marius si ioana Galerie
După o discuție tensionată cu Ioana, Marius ieșea pe porțile casei Mireasa și afirma că vrea să plece acasă. | Antena 1

Marius a ieșit pe poarta Mireasa, încălcând grav regulamentul competiției. S-a întâmplat după o discuție cu iubita lui, Ioana, despre task-ul telefonelor.

”Telefonul meu e compromițător”, i-a zis el și Ioana i-a spus că nu îi plac lucrurile acestea, că nu poate accepta.

”Nu pot avea o relație cu o persoană așa”, a afirmat concurenta în discuția lor. Nu a fost singura lor discuție pe această temă, iar Ioana se gândea la ce e mai rău.

Marius a explicat că are multe discuții în telefon, cu fete cu care a ieșit, dar și alte lucruri. Ioana consideră că el nu îi pasă de relația lor pentru că a ezitat să discute despre ce conține mobilul lui.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 23 noiembrie 2023. Cuplurile au gătit sub ochii vigilenți ai mamelor. Cine a câștigat

Marius a încălcat grav regulamentul după ce a ieșit pe poartă

După o discuție tensionată, Ioana a plâns mult. În acel timp, Marius primea sfaturi de la doamna Mirela. El ieșea pe terasă și încerca să discute cu iubita lui, însă fata nu dorea asta, așa că nu a scos niciun cuvânt.

Întorși în dormitor, Marius spunea că nu ar dori să participe la task-ul telefoanelor și ar vrea să plece. ”Pentru tine contează mai mult ce ai în telefon decât ce însemn eu pentru tine”, i-a zis concurenta.

Ioana se retrăgea, iar Marius rămânea cu gândurile lui. Câteva minute mai târziu, concurentul ieșea pe porțile Mireasa. ”Unde te duci, Marius?”, a întrebat cineva din producție.

”Acasă”, i-a răspuns el.

În Gala Mireasa, băiatul a răspuns la întrebări. Întrebat dacă a fost escortă sau a făcut videochat, el a spus că nu este adevărat. A punctat însă că în telefonul lui se află persoane importante, fără a da detalii.

Marius a negat faptul că ar avea atâtea materiale în telefon pentru a le folosi ca șantaj.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Marius primește două sancțiuni

”Vreme de o săptămână nu primești niciun colet, nicio scrisoare de afară. A doua sancțiune este că vei intra în cursa de eliminare alături de fata votată de mame”, a spus Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 23 noiembrie 2023. Andreea a discutat cu mama după ce s-a despărțit de Alex

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa sezonul 8, 23 noiembrie 2023. Cuplurile au gătit sub ochii vigilenți ai mamelor. Cine a câștigat... Mireasa sezonul 8, 24 noiembrie 2023. Ce a decis publicul în cazul reîntoarcerii lui Adrian în emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x