Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Unde locuiește Bogdana după despărțirea de Liviu. Tânăra a făcut câteva schimbări în viața ei

După ce s-au căsătorit, Bogdana și Liviu au rămas la Craiova. Astfel că, după despărțire, fata a fost nevoită să își facă bagajele și să-și găsească alt cămin.

Galerie
După ce s-au căsătorit, Bogdana și Liviu au rămas la Craiova. Astfel că, după despărțire, fata a fost nevoită să își facă bagajele. | Antena 1

Despărțirea a fost o lovitură pentru Bogdana, care a arătat asta prin intermediul postărilor din social media. Vulcanică cum o știm, a ales să nu discute despre sfârșitul relației.

În schimb, s-a concentrat pe propria persoană. A ieșit cu prietenele, a făcut sport și recent a realizat o nouă schimbare.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Perneș a ”luat foc” după ce un internaut i-a scris ”bine că te-a părăsit”. Ce a spus tânărul

Mireasa sezonul 8. Unde locuiește Bogdana după despărțirea de Liviu. Tânăra a făcut câteva schimbări în viața ei

Articolul continuă după reclamă

Bogdana a ales să nu stea cu mama sa, la Pitești, și să se mute singură, într-o garsonieră. Ea a postat imagini cu noua sa casă pe Tiktok.

”Femeie de succes ești atunci când ai o ocupație, îți plătești singură facturile și îți mai rămân bani și de o geantă. Nu când găsești un fraier care să plătească toate astea. Atunci ești doar un breloc. Respect maxim tuturor femeilor care sunt independente.”, a scris Bogdana pe Tiktok la imaginile cu locuința.

Bogdana a ales o garsonieră cochetă și continuă se se concentreze pe vindecare sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bogdana și Liviu de la Mireasa sezonul 8 s-au despărțit

Doar câteva luni a durat căsnicia lui Liviu și a Bogdanei. Tânărul a fost cel care a confirmat separarea. El a dat câteva detalii, susținând că a suferit mult în timpul relației cu Bogdana, motiv pentru care și-a dorit să încheie relația.

”Și dacă aș avea o gagică acum, nu m-aș posta cu ea, acum acum, ar suferi Bogdana. Ea a suferit mai mult decât mine după despărțirea asta. Adică ea e singura care a suferit. Și eu am investit sentimente, dar... Crede-mă, bărbații iubesc mai intens. Când e vorba de iubirea aia, bărbații iubesc mai intens decât o femeie.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Ce a dezvăluit Elena despre familia ei. Cum se înțelege cu mama după mărturisirile grele

Dar eu am suferit timp de 5 luni, cât am fost cu ea. Am suferit fiind cu ea împreună. Ea a suferit când nu a mai fost cu mine. Eu am suferit timp de 5 luni de zile, până nu am mai rezistat și am spus ”stop” și ea a suferit ulterior despărțirii. Deja suferisem, sufeream, dormeam cu ea în pat, strângeam din dinți, spuneam ”Doamne nu mai pot, nu mai suport, nu mai rezist”, a zis Liviu într-un live pe Tiktok.

Mireasa sezonul 5. Perneș a ”luat foc” după ce un internaut i-a scris ”bine că te-a părăsit”. Ce a spus tânărul... Mireasa sezon 10, 1 august 2024. Bogdan a povestit un moment greu din trecutul său. Cu ce viciu s-a luptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x