Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 19 iunie 2024. Cristina s-a accidentat la task-ul cuplurilor. Cine a câștigat în final

Cristina s-a accidentat la Task-ul putercii, confruntarea cuplurilor. După ce au luptat puternic pentru o noapte la hotel, concurenta s-a accidentat.

Mireasa sezonul 9, 19 iunie 2024. Cristina s-a accidentat la task-ul cuplurilor. Cine a câștigat în final Galerie
Mireasa sezonul 9, 19 iunie 2024. Cristina s-a accidentat la task-ul cuplurilor. Cine a câștigat în final | antena 1

O întâmplare nefericită a avut loc recent în timpul unui task al cuplurilor, în care Cristina a suferit o accidentare.

Cristina s-a accidentat la task-ul cuplurilor. Cine a câștigat în final, la Mireasa sezonul 9, 19 iunie 2024

Competiția a fost intensă, iar participanții și-au dat toată silința pentru a câștiga. Cristina și partenerul ei, Alexandru, au avut de tras o sfoară împotriva altui cuplu format din Antonia și Cristian. În timpul acestei probe solicitante, Cristina s-a accidentat la mână, ceea ce a îngrijorat atât pe colegii ei, cât și pe telespectatori.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 19 iunie 2024. Maria a primit un mesaj de la susținători. Ce i-au transmis și ce reacție a avut

Accidentarea Cristinei a intervenit într-un moment crucial al concursului. În ciuda eforturilor și a dorinței lor de a câștiga, Cristina și Alexandru nu au reușit să obțină victoria în această probă.

Echipa de producție a intervenit rapid pentru a-i oferi Cristinei îngrijirile medicale necesare, iar ceilalți concurenți au fost solidari și și-au exprimat îngrijorarea pentru starea ei de sănătate. Cristina a mers la spital cu Alexandru pentru a primi îngrijijre medicala.

În final, cu toate obstacolele întâmpinate, Valentin și iubita lui au reușit să câștige proba. Victoria lor a fost sărbătorită cu entuziasm, însă gândurile tuturor au rămas la Cristina și la recuperarea ei.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 19 iunie 2024. Liviu și Vlad și-au aruncat iar vorbe dure. De la ce s-au luat cei doi

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 19 iunie 2024. Maria a primit un mesaj de la susținători. Ce i-au transmis și ce reacție a avut... Mireasa sezonul 9, 20 iunie 2024. Liviu le-a dat băieților detalii „picante” despre noaptea petrecută cu Delia. Ce a zis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților Miercuri, 26.06.2024, 14:15
Citește și
x