Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Vlad a cerut-o în căsătorie pe Iuliana! Cum s-a întâmplat și ce a dezvăluit Simona Gherghe

Simona Gherghe Vlad a cerut-o pe Iuliana în căsătorie! Aceasta este a doua cerere în căsătorie din sezonul 9 al emisiunii Mireasa, după Alexandru și Cristina.

colaj foto cu simona gherghe si poza cu vlad si iuliana la mireasa sezonul 9 Galerie
Simona Gherghe a prezentat primele imagini de la momentul în care Vlad a cerut-o în căsătorie pe Iuliana, la Mireasa sezonul 9 | capturi Antena 1

Ediția de luni a emisiunii Mireasa sezonul 9, din 10 iunie 2024, a venit cu o veste importantă pentru fanii show-ului de la Antena 1. Simona Gherghe a anunțat faptul că Vlad a decis s-o ceară în căsătorie pe iubita lui, Iuliana.

Au fost prezentate și primele imagini de la momentul special trăit de cei doi concurenți.

Vlad a cerut-o în căsătorie pe Iuliana, la Mireasa sezonul 9. Cum s-a întâmplat și ce a dezvăluit Simona Gherghe în ediția de luni, 10 iunie 2024

Bucurie în casa emisiunii Mireasa! Vlad a decis să o ceară în căsătorie pe iubita lui, Iuliana! Este a doua lodognă din acest sezon, după Alexandru și Cristina.

„Avem și o veste bună, pentru că înțeleg că aseară s-a întâmplat a doua cerere de căsătorie din acest sezon, atunci când Vlad a cerut-o în căsătorie pe Iuliana și Iuliana a spus da”, a fost anunțul surprinzător făcut de Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Ce reacție a avut doamna Daniela, după ce a blocat comunicarea dintre Cristian și Antonia

„Astăzi s-au întors, o să vedem câteva imagini de acolo, dar mâine vom urmări mai multe. Iată locul unde s-a întâmplat minunea, unde s-a pus el în genunchi”, a spus îndrăgita prezentatoare, care a întrebat-o pe Iuliana dacă a avut emoții.

„Puțin, da. Am tremurat, mi s-a rupt filmul”

Cei doi au primit numeroase felicitări și tânăra a povestit cum a fost „păcălită” de cei din regie pentru a ajunge în locația pregătită special pentru cererea în căsătorie.

„Mulțumim frumos întregii producții, apreciem, a fost totul foarte frumos! Chiar apreciem”, a fost replica lui Vlad.

„A fost peste așteptările mele, nu mă așteptam. A fost perfect. Eu știu că toate cererile în căsătorie sunt foarte frumoase, dar simt că al meu a fost cel mai frumos!”, a completat Iuliana.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Cosmin de la Mireasa, prima imagine cu iubita lui, în cea mai tandră ipostază. Cum arată femeia care l-a făcut s-o uite ... Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Ce reacție a avut doamna Daniela, după ce a blocat comunicarea dintre Cristian și Anto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x