Noul sezon al emisiunii „Mireasa”, surprize pentru public! Ce schimbări există

Informația momentului pentru fanii celebrei prezentatoare Simona Gherghe! După un an și jumătate de pauză, vedeta a decis să accepte provocarea și să revină în televiziune!

Toamna anului 2020 aduce o nouă provocare pentru Simona Gherghe. După 18 ani de televiziune și după ce și-a dedicat timpul celor doi copii, aceasta revine pe micile ecrane.

Simona Gherghe revine la Antena 1. Ce emisiune prezintă

Și aici este marea surpriză pentru fanii acesteia, căci vedeta nu revina la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1, ci a ales provocarea de-a prezenta un format complet nou pentru ea și anume cel de reality show!

Mai exact, Simona Gherghe a acceptat să prezinte emisiunea „Mireasa”, care va reveni la Antena 1 pe 5 septembrie, ora 13:00.

citește și: Simona Gherghe, primele declarații după ce a fost anunțată prezentatoare a emisiunii ”Mireasa”: ”E momentul să ies din zona de confort!”

„Practic am făcut schimb de emisiuni, fără să ne fi așteptat vreodată”, a glumit Mirela Vaida, în

timp ce a încercat să descopere cât mai multe detalii despre Simona Gherge și noul său proiect.

Noul sezon al emisiunii „Mireasa”, surprize pentru public! Ce schimbări există

Simona Gherghe prezintă noul sezon al emisiunii „Mireasa” de la Antena 1

Simona Gherghe prezintă noul sezon al emisiunii „Mireasa” de la Antena 1

„Sunt sigură că o să fie foarte interesant și pentru mine, și pentru concurenți, dar și pentru cei de acasă. Este un reality show extrem de iubit de publicului Antenei 1 și extrem de așteptat. Abia aștept să îi cunosc pe concurenți”, a dezvăluit noua prezentatoare a emisiunii „Mireasa”.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre noul sezon „Mireasa” de la Antena 1? Află totul urmărind materialul video de mai sus, din emisiunea „Acces Direct”!

Ultimele știri