Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Petrică, supus interogatoriului băieților în casa Mireasa după cererea în căsătorie

După cererea în căsătorie a lui Petrică, băieții nu au ezitat să afle amănunte picante chiar de la viitorul ginere!

ela si petrica la mireasa capriciile iubirii Galerie
După cererea în căsătorie, Ela și Petrică au petrecut o noapte la hotel. Petrică și Ela au fost primiți cu ropote de aplauze înapoi în casa Mireasa. Toți concurenții i-au aplaudat și au fost emoționați să afle că s-au logodit. | Mireasa Capriciile Iubirii/Antena Stars

După cererea în căsătorie, Ela și Petrică au petrecut o noapte la hotel. Petrică și Ela au fost primiți cu ropote de aplauze înapoi în casa Mireasa. Toți concurenții i-au aplaudat și au fost emoționați să afle că s-au logodit.

Petrică, luat la întrebări de băieți după noaptea la hotel

John: “Felictări, frate! Bravo vouă! Chir vă stă bine împreună și vă potriviți. Și ce să zic, copii frumoși, casă de piatră”

Băieții au făcut mici glume cu privire la copii: “Plecați patru de aici?”, timp în care Petrică zâmbea discret, după cum se vede în imaginile difuzate în emisiunea de la Antena Stars.

Petrică nu a scăpat de întrebări nici înainte de somn. Ionuț a fost curios să afle cum a fost la hotel și ce au făcut acolo, dar el a menținut discreția și nu a dat deloc detalii despre momentele petrecute cu Ela, în intimitate.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Ela și Petrică au petrecut prima lor noapte la hotel. Intimitate fără camere și lavaliere

"Ți-a plăcut?"/"Ai mai vrea să mai ai o noapte la hotel?", au fost întrebările venite din partea lui Ionuț, la care Petrică a răspuns: "Altă întrebare!"/"O săptămână". Acesta voia să se odihnească, însă colegii lui de cameră continuau întrebările.

Gabriela Cristea: "Mie îmi place că ți-ai păstrat demnitatea, nu te-ai apucat să povestești. Mi-a plăcut aia cu -Hai, altă întrebare!-".

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Petrică a cerut-o pe Ela în căsătorie. Cum arată inelul frumoasei brunete

Petrică a cerut-o pe Ela în căsătorie

Ela și Petrică au primit un date de la Dorian Popa. Concurentul a îmbinat această ocazie cu ziua de nume a iubitei sale și a pus la cale ceva cu toul unic.

Primul te iubesc al lui Petrică față de Ela a venit și cu multe surprize și emoții pentru aleasa inimii sale. Acesta a dus-o pe brunetă la o masă romantică, i-a oferit un buchet de flori, iar dragostea dintre ei a plutit în aer. Cei doi și-au exprimat sentimentele unul față de celălalt și au spus că totul a fost frumos între ei.

Ela a spus că a simțit acel ceva pentru el după ce băiatul s-a deschis mai mult în fața ei. De multe ori nu-și găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima ceea ce simt, dar totul decurge bine între cei doi.

Petrică i-a adresat Elei marea întrebare. Acesta și-a cerut iubita în căsătorie, s-a pus în genunchi în fața ei și Ela a spus un DA din tot sufletul. Inelul de logodnă este unul superb, iar cei doi sunt cei mai fericiți din lume.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ela și Petrică au petrecut prima lor noapte la hotel. Intimitate fără camere și lavaliere... Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, o nouă ceartă cu Alina: "Tu ai vrut să pici bine"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x