Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ela și Petrică au petrecut prima lor noapte la hotel. Intimitate fără camere și lavaliere

Ela și Petrică au primit un date de la Dorian Popa, invitatul special de la petrecerea de sâmbătă seară. Petrică a profitat de această întâlnire pentru a-și cere iubita în căsătorie.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ela și Petrică au petrecut prima lor noapte la hotel. Intimitate fără camere și lavaliere Galerie
Ela și Petrică au primit un date de la Dorian Popa | Antena 1

Cei doi concurenți au profitat din plin de momentele din intimtate într-o cameră de hotel aranjată special pentru ei. Cei doi au rămas fără camere și lavaliere.

Ela și Petrică au petrecut prima lor noapte la hotel

Dis de dimineață, cei doi au primit un mic dejun aranjat frumos și atunci când au deschis ușa camerei de hotel, cei doi au mărturisit că au avut parte de cea mai frumoasă zi și noapte din viața lor.

Petrică și Ela au fost primiți cu ropote de aplauze înapoi în casa Mireasa. Toți concurenții i-au aplaudat și au fost emoționați să afle că s-au logodit.

Ela: "A fost cea mai frumoasă zi din viața mea."

Petrică: "Te iubesc mult și o să te iubesc toată viața."

Ela le-a spus celor din casă că au dormit doar două ore toată noaptea și că în rest au profitat de timpul în intimitate pentru a-și stabili traseul în viață.

Petrică a cerut-o pe Ela în căsătorie

Ela și Petrică au primit un date de la Dorian Popa. Concurentul a îmbinat această ocazie cu ziua de nume a iubitei sale și a pus la cale ceva cu toul unic.

Primul te iubesc al lui Petrică față de Ela a venit și cu multe surprize și emoții pentru aleasa inimii sale. Acesta a dus-o pe brunetă la o masă romantică, i-a oferit un buchet de flori, iar dragostea dintre ei a plutit în aer. Cei doi și-au exprimat sentimentele unul față de celălalt și au spus că totul a fost frumos între ei.

Ela a spus că a simțit acel ceva pentru el după ce băiatul s-a deschis mai mult în fața ei. De multe ori nu-și găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima ceea ce simt, dar totul decurge bine între cei doi.

Petrică i-a adresat Elei marea întrebare. Acesta și-a cerut iubita în căsătorie, s-a pus în genunchi în fața ei și Ela a spus un DA din tot sufletul. Inelul de logodnă este unul superb, iar cei doi sunt cei mai fericiți din lume.

Petrică: "Ești iubirea vieții mele. Ești tot ce-mi doresc. Îți mulțumesc pentru tot."

Mireasa, sezon 4. Tatăl și mătușa, față în față cu Maria după atingerile intime care au aruncat internetul în aer! Ce și... Mireasa, sezonul 4. Petrică, supus interogatoriului băieților în casa Mireasa după cererea în căsătorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x