Antena Căutare

#100 de zile de vară. 100 de voci cântă la unison în club Mojo. Vei fi acolo, da?

Campania Observator, 100 de zile de vară, continuă. Stai cu ochii pe...a1.ro sau pe programele Antena 1. Ori poți face o vizită pe pagina oficială de Facebook. Cum vrei tu! O super seară te aşteaptă VINERI, de la 22:00, în club MOJO din Capitală! 

Campania Observator, 100 de zile de vară, continuă. Stai cu ochii pe...a1.ro sau pe programele Antena 1. Ori poți face o vizită pe pagina oficială de Facebook. Cum vrei tu! O super seară te aşteaptă VINERI, de la 22:00, în club MOJO din Capitală!

Nu stii ce sa faci in weekend? Poate iti vine o idee de aici >>>

100 de voci, o piesă, un club şi... 100 de zile de vară! Vineri, ora 22:30, în club Mojo din Bucureşti (Centrul Vechi, Gabroveni, 14) vei avea parte de o experienţă de neuitat.

Dacă n-ai fost încă în Mojo, înseamnă că n-ai simţit ce înseamnă cu adevărat feeling-ul Centrului Vechi. Un club aparte, considerat best karaoke bar din Bucureşti, animat de o adevărată comunitate care se distrează şi trăieşte aventura urbană cu zâmbetul pe buze şi chef de distracţie.

Ce a fost şi ce va mai fi în cele 100 de zile de vară ? Ai programul complet aici >>

Râzi cu lacrimi! Cum se pregăteşte Dorel de atletism: "Bă, ți-a plecat excavatorul!"... Concert de manele, cu sala în picioare, la TIFF: "Aceasta este imaginea cu tinerii fierți pe film și pe cultură. Să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x