Live acum
Prime Time 20:00Film: Jaf in stil italian (SUA 2003)

25 de ani de Antena 1. Connect-R, dezvăluiri și amintiri de senzație la „Neatza”. „Mă mutam dintr-un cartier în altul"

Connect-R a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani”, la ceas aniversar, și a povestit că în urmă cu un sfert de veac, el avea vârsta de 11 ani și se muta dintr-un cartier în altul. Artistul, împreună cu Răzvan Simion, și-au amintit un moment amuzant petrecut împreună.

hFHufd7XSfA

Connect-R a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani”, la ceas aniversar, și a povestit că în urmă cu un sfert de veac, el avea vârsta de 11 ani și se muta dintr-un cartier în altul. Artistul, împreună cu Răzvan Simion, și-au amintit un moment amuzant petrecut împreună.

„În urmă cu 25 de ani aveam 11 ani și mă mutam dintr-un cartier în altul. Era afacerea familiIlor din București – vindeai un apartament și îți luai într-o zonă mai puțin frumoasă, dar mai rămâneai cu niște bani", a dezvăluit Connect-R.

„Am multe amintiri cu voi și multe piese lansate la voi. Ați purtat noroc”, a mai spus Connect-R.

Răzvan Simion a amintit un moment amuzant legat de lansarea piesei „Vara nu dorm”.

„Eram la mare, încheiam emisiunea, Connect-R trebuia să cânte piesa și voiam să îi aducem un pat imens pe care i l-au pregătit colegii mei, ca să definim ideea de vara nu dorm. Nu am luat în considerare cei 2.500 de oameni care asistau la emisiune. Și când a spus Miki că putem intra, l-au luat pe al meu pe sus și îl duceau ca pe sfintele moaște”, a povestit Răzvan.

Connect-R a cântat la „Neatza” piesa „Repetent", melodie ce face parte din albumul „Mulțumesc”. Albumul ar putea fi lansat peste o lună sau două.

„E o chestie foarte personală și foarte frumoasă”, a spus Connect-R.

Urmărește clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

În 2010, în urmă cu opt ani, Connect-R arăta complet diferit în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Atunci, el a primit cadou o bicicletă de ziua lui de la Răzvan și Dani. Vedeta a făcut dezvăluiri despre copilăria lui. Urmărește momentul în clipul de mai jos.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!