Antena Căutare

Alex Velea a scos piesă nouă. "Străino" se anunţă HIT! Dani: "Două premiere: Primul clip în care Velea e mai îmbrăcat decât fata şi video tras în America"

După ce s-a transformat într-un adevărat Latino Vero, Alex Velea revine cu o nouă piesă și cu un videoclip. Artistul  lansează primul single din acest an, „Străino”

După ce s-a transformat într-un adevărat Latino Vero, Alex Velea revine cu o nouă piesă și cu un videoclip. Artistul lansează primul single din acest an, „Străino”

Piesa „Străino” este produsă în studiourile Golden Boy Society, unde artistul a creat un hub de creație muzicală, împreună cu baieții lui de aur: Rashid, Mario Fresh, Lino, Jon Băiat Bun & Karie.

„Melodia Străino reda dragostea la prima vedere. Este o piesă ritmată, care surprinde însă prin versurile sale modul în care o persoană necunoscută ajunge să devină familia ta şi totul datorită iubirii. M-am inspirat din poveştile mele atunci când am scris versurile acestei piese. Sper ca lumea să se regăsească în această poveste!”, spune Alex Velea despre noul single.

Videoclipul piesei a fost regizat de Alex Ceauşu şi filmat în două locaţii, Bucureşti şi Los Angeles.

Lumea spune că e "MUZA TA"! Claudia Pavel, premieră la Neatza. Noua piesă a artistei sună bine de tot... Dilema lui Dani, lămurită la "Neatza": "Cum este să îi cumperi cadouri Antoniei"? Alex Velea a dat t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x