Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Ce au ajuns să facă oamenii cu hârtia igienică luată de frica epidemiei de coronavirus! Imaginile sunt virale

La emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani chiar le vezi pe toate! De data aceasta, matinalii ne-au prezentat prin intermediul unui colaj extrem de amuzant care au fost provocările cu care s-au distrat oamenii aflați în izolare la domiciliu.

În carantină, oamenii s-au distrat copios pe rețelele de socializare. Au apărut și unele provocări, unele simpatice, dar și unele controversate!

IMAGINI VIRALE CU PROVOCĂRILE DE PE INTERNET

Unul dintre cele mai căutate produse pe timpul pandemiei de coronavirus a fost, fără doar și poate, hârtia igienică! Mii de oamenii din întreaga lume și-au făcut stocuri colosale, pentru a preveni situațiile neplăcute.

După ce și-au umplut casele cu hârtie igienică, mulți dintre cei cuprinși de excesul de zel și-au dat seama că...rolele pot fi utile și la altceva!

Ce au ajuns să facă oamenii cu hârtia igienică luată de frica epidemiei de coronavirus! Imaginile sunt virale

Cum s-au distrat oamenii aflați în izolare

Unii le-au folosit ca să construiască tot felul de castele și piste cu obstacole pentru animalele de companie, alții și-au construit porți de fotbal sau au folosit produsele pentru a face sport!

citește și: Bancul zilei! Ce a răspuns un bărbat de la sat, atunci când cineva l-a întrebat de Cupidon: „M-aș duce la Poliție”

Un lucru e cert: hârtia igienică, cel mai vânat produs din primăvara lui 2020, a fost o adevărată vedetă în perioada pandemiei de coronavirus.

Tot din plictiseală, pe internet au luat naștere și tot felul de provocări! Cum s-au distrat oamenii aflați în izolare la domiciliu? Află totul urmărind materialul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!