Antena Căutare

Antena 1 împlinește 25 de ani! Ce făceau vedetele de la „Neatza cu Răzvan și Dani” în urmă cu un sfert de veac. Dani: „Amalia știe Antena 1 de la vârsta biberonului"

Antena 1 împlinește 25 de ani! Vedetele „Neatza cu Răzvan și Dani” au dat startul distracției dezvăluind ce făceau în urmă cu un sfert de veac.

Antena 1 împlinește 25 de ani! Vedetele „Neatza cu Răzvan și Dani” au dat startul distracției dezvăluind ce făceau în urmă cu un sfert de veac.

„Acum 25 de ani aveam 2 ani, dar și eu sunt de mulți ani în Antena, pentru că prima oară am venit la 16 ani, cu Blaxy Girls”, a spus Amalia.

„La mulți ani mie pentru aproape 6 ani cu voi”, a spus Flavia.

Cătălin Oprișan, redactorul șef al site-ului www.a1.ro, a spus că el se uita la Antena 1 în urmă cu un sfert de veac, pentru că își permite, la „etatea lui”.

„Mă uitam la Antena 1, că eu îmi permit la etatea pe care o am. Călcam pe clasa a 12-a, cred, învățam «Lostriță», «Ultimele sonete închipuite ale lui Shakespeare», de Vasile Voculescu, «Maitreyi», «La țigănci» și Mircea Eliade”, a spus Oprișan.

Vlăduț a dezvăluit că în urmă cu 25 de ani nu era în România, ci lucra ca bucătar în Köln.

Urmărește amintirile vedetelor în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

25 de ani de Antena 1 în imagini de colecție. Cătălin Oprișan anunță în direct: „Pregătiți-vă! O să vedeți lucruri de ca... Petrecereee! Raluka și Proiect Balkanic au interpretat „Mama mea e florăreasă" la „Neatza cu Răzvan și Dani” - VIDE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x