Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Antena 1 împlinește 25 de ani! Ce făceau vedetele de la „Neatza cu Răzvan și Dani” în urmă cu un sfert de veac. Dani: „Amalia știe Antena 1 de la vârsta biberonului"

 

Antena 1 împlinește 25 de ani! Vedetele „Neatza cu Răzvan și Dani” au dat startul distracției dezvăluind ce făceau în urmă cu un sfert de veac.

„Acum 25 de ani aveam 2 ani, dar și eu sunt de mulți ani în Antena, pentru că prima oară am venit la 16 ani, cu Blaxy Girls”, a spus Amalia.

„La mulți ani mie pentru aproape 6 ani cu voi”, a spus Flavia.

Cătălin Oprișan, redactorul șef al site-ului www.a1.ro, a spus că el se uita la Antena 1 în urmă cu un sfert de veac, pentru că își permite, la „etatea lui”.

„Mă uitam la Antena 1, că eu îmi permit la etatea pe care o am. Călcam pe clasa a 12-a, cred, învățam «Lostriță»,  «Ultimele sonete închipuite ale lui Shakespeare», de Vasile Voculescu, «Maitreyi», «La țigănci» și Mircea Eliade”, a spus Oprișan.

Vlăduț a dezvăluit că în urmă cu 25 de ani nu era în România, ci lucra ca bucătar în Köln.

Urmărește amintirile vedetelor în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI