Antena Căutare

Ce mai vedem la cinema? Cronica filmelor care trebuie vizionate: The Grand Challenge: Le Mans 66'

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: The Grand Challenge: Le Mans 66' , C'Est Quoi cette mamie?! și Crazy Richi Asians.

The Grand Challenge: Le Mans'66 este un film de acțiune, biografic, din SUA, 2019, având ca protagoniști pe Matt Damon și Christian Bale.

Filmul este bazat pe o poveste adevărat, inspirată din viața lui Carroll Shelby (Damon), un designer revoluționar al industriei americane de mașini și a neînfricatului șofer britanic Ken Miles (Bale). Ei s-au luptat cu birocrația corporatistă, cu legile fizicii, cât și cu proprii demoni pentru a putea construi o mașina de curse revoluționară pentru compania Ford Motor Company. Astfel, au reușit să detroneze titlul deținut de Enzo Ferrari în cadrul cursei de 24 de ore din Franța din 1966, pe pista Le Mans.

C'Est Quoi cette mamie?! este o comedie franceză, 2019, având ca actori principali pe Chantal Ladesou, Julie Gayet, Thierry Neuvic, Julie Depardieu, Lucien Jean-Baptiste.

Filmul este despre șapte copii cu părinți divorțați care s-au săturat să fie împărțiți de la unu la altul și mereu să-și schimbe casă în fiecare săptămână, au decis să facă un stand și să-și ia propriile decizii.

Crazy Richi Asians este o comedie romantică contemporană, bazată pe un bestseller global. Acțiunea o urmărește pe nativa newyorkeză Rachel Chu în Singapore pentru a se întâlni cu familia iubitului ei.

Totul despre generația "Fulgi de nea"! Daniela Visoianu vine cu explicații despre această generație și cum reu... Glume de şantier ! Cum se recilează scânteile - VIDEO...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Ultimele știri
x