Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Raman cu tine

Ce flori trebuie să oferi, ca să nu transmiți mesajul greșit! Semnificația neștiută a crinilor

Florile sunt un cadou extrem de frumos și nu lipsesc din viața românilor, fie că vorbim despre sărbători sau doar despre o declarație de iubire. Totuși, puțini sunt cei care știu că acestea trebuie alese cu grijă, pentru a nu transmite un mesaj greșit!

Într-un material special realizat de către cei de la „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 am aflat ce semnificație ascunsă au florile și cum trebuie alese, în funcție de persoana care urmează să le primească sau în funcție de ocazie, pentru a nu transmite un mesaj greșit.

CE FLORI SE OFERĂ, ÎN FUNCȚIE DE PERSOANĂ SAU OCAZIE

Liliana Masgras, trainer și specialist floral, a discutat cu reporterul special al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 și astfel am putut afla mai multe despre ce flori trebuie să alegem.

citește și: Vrei să te bucuri cât mai mult de buchetele de flori primite? Iată care sunt sfaturile noastre!

Buchetele simple, formate dintr-un singur tip de floare, sunt cele mai potrivite pentru o mamă. În schimb, pentur o prietenă alegem fie floarea preferată, fie o floare despre care credem că i se potrivește persoanei respective.

Ce semnificație au florile pe care le oferi și ce mesaj transmit

Am aflat, de asemenea, că putem oferi flori și bărbaților, dar este indicat să nu optăm pentru culoarea roșie sau pentru culori pastelate.

citește și: Floarea-cadavru, cea mai mare din lume, a înflorit! Mii de oameni au așteptat momentul! Ce miros emană planta

Urmărește materialul celor de la „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 ca să descoperi ce alte sfaturi ne mai oferă specialiștii, pentru a alege întotdeauna buchetul potrivit indiferent de ocazie!

CE SEMNIFICAȚIE AU FLORILE

Garoafa simbolizează mândrie și frumusețe. O garoafă roșie este asociată cu dragostea, mândria și admirația; o garoafă roz — cu iubirea unei femei sau a unei mame; una purpurie — cu caracterul capricios; cea galbenă simbolizează disprețul, respingerea sau dezamăgirea; în timp ce o garoafa albă sugerează inocența și iubirea pură. Florile cu dungi semnifică un refuz.

Crizantema reprezintă fidelitate, optimism, bucurie și viață lungă. O crizantemă roșie transmite iubirea; o crizantemă albă indică dragostea adevărată și loială în timp ce o floare galbenă înseamnă puțină dragoste.

citește și: Ai grijă ce flori oferi, fiindcă fiecare are o semnificație aparte!

Margareta este o floare ce reprezintă inocența și puritatea. Ea semnifică, de asemenea, iubirea loială.

Crinul simbolizează puritatea și frumusețea rafinată. Crinul alb semnifică modestia și virginitatea, crinul portocaliu — pasiunea, cel galben — veselia, în timp ce lăcrămioara simbolizează dulceața și puritatea inimii. Crinul de Paște este simbolul Fecioarei Maria.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro