Antena Căutare

Ce studii are Ramona Olaru. ”Vecina” de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a prezentat diplomele în original

Ramona Olaru, superba asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani, se mândrește cu studiile sale, iar drept dovadă și-a arătat dimplomele în original chiar în cadrul emisiunii.

Ramona Olaru în trei ipostaze diferite Galerie
Ramona Olaru, superba asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani, se mândrește cu studiile sale, | Antena 1

Ramona Olaru se numără printre cele mai frumoase și apreciate femei din showbiz-ul autohton. Aceasta impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale spectaculoase din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani și a câștigat simpatia oamenilor prin felul său carismatic.

Asistenta TV apare des pe micile ecrane ale telespectatorilor și se mândrește cu o carieră de succes în televiziune, însă foarte puțini știu ce studii are la bază, de fapt. Pentru a le demonstra tuturor faptul că are cunoștințe profesionale și în alte domenii, Ramona Olaru și-a prezentat diplomele în original chiar în cadrul emisiunii matinale.

Superba blondină nu s-a lăsat afectat de glumele despre pregătirea și educația ei, însă s-a hotărât să le dea peste nas celor care au criticat-o.

Ce studii are Ramona Olaru

Ramona Olaru s-a născut în Călărași și provine dintr-o familie de agricultori. La 18 ani, a decis să se mute în București. Ulterior a studiat și Management Financiar Contabil.

Tânăra a dezvăluit în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani că a primit titlul de inginer după ce a absolvit Facultatea de Agronomie. Mai mult decât atât, asistenta TV a urmat și studiile unui masterat în agricultură durabilă care a durat doi ani, fiind calificată în domeniul agronomiei.

De asemenea, înainte de a se înscrie la facultate, blondina a urmat cursurile Grupului Școlar Mihai Eminescu în 2009, unde a obținut un certificat de calificare profesională de tehnician în gastronomie.

Citește și: Ce spune Cuza despre despărțirea de Ramona Olaru. Care este, de fapt, motivul rupturii relației, în opinia lui

"Trebuie să țineți minte că nu muriți de foame cu mine.", le-a spus Ramona Olaru colegilor ei de platou, vizibil amuzată.

Un alt detaliu pe care oamenii nu îl știa până acum despre asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani este faptul că are o diplomă de cofetar - patiser.

În ceea ce privește facultatea, Ramona Olaru și-a terminat studiile și a primit titlul de inginer agronom cu o medie foarte mare, 9,10.

Citește și: Cu cine a plecat Ramona Olaru în vacanță, după ce s-au făcut speculații despre relația ei. Imagini din aeroport

Deși are studii în domeniul agronomiei, asistenta TV nu se simte atrasă de acest domeniu și consideră că televiziunea este vocația ei. Înainte de a apărea pe micile ecrane ale telespectatorilor, ea a fost picol și model.

Cum s-a prezentat Ramona Olaru la interviul de angajare pentru ”Neatza cu Răzvan și Dani”

Ramona Olaru s-a alăturat emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” în 2019, după ce emisiunea ”Prietenii de la 11” a fost anulată. În cadrul matinalului, Dani Oțil a fost cel care și-a adus aminte de momentul în care superba brunetă a venit la primul său interviul de angajare, iar reacția lui a fost una de-a dreptul savuroasă.

”A venit Ramona la prima angajare, ne-a vorbit despre la câți centimetri se bagă porumbul în sol. Nu e glumă. Arăta cu totul și cu totul în alt fel. Cred că venea de la cămin. În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă... A fost oarecum și descoperirea noastră. Uite ce frumos ai crescut”, a spus Dani.

Horoscopul zilei 2 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodi... Cum reușește Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani să gătească cele mai gustoase preparate cu pui. Are un ajutor de năde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x