Antena Căutare

Recunoaște că gura lui o ia înainte, iar creierul nu ține pasul! Cine este Cosmin Akan, tânărul care îi binedispune pe matinalii Răzvan și Dani ! Vrea să ajungă președintele țării și deja a făcut primul pas!

Cosmin Akan este un tânăr dornic de afirmare, cu orice preț. Astăzi, a revenit în platoul de la Neatza, unde a povestit despre planurile lui. Vrea să ajungă președintele țării, și deja a intrat într-un partid politic.

După ce a fost Jhon Băsescu, Jhon Iohannis, Jhon Dragnea, Jhon Bănică Jr. a revenit la numele de scenă ce l-a consacrat, Cosmin Akan, a revenit la Neatza.

"Cât de departe", piesa trupei Holograf, așa cum nu ai mai auzit-o si nu ai să o mai auzi vreodată! Varianta, Cosmin Akan! |Video

Angrenat într-o discuție haioasă cu Dani, Cosmin Akan a dat tot din casă. Tânărul recunoaște ca uneori gura o ia inainte, iar creierul nu ține pasul.

Horoscopul zilei, 23 iunie 2020. Ziua de astăzi este favorabilă amanţilor! |Video

Bucuros peste măsură de invitația matinalilor, tânărul care în emisiunea de astăzi a interpretat o piesa de la trupa Holograf, a ținut sa mulțumească pentru invitație și s-a comportatt asa cum considera el ca ar trebui să fie un stra de televiziune.

Râzi cu lacrimi! Cele mai tari perle de la Evaluarea Naţională: "Traian Vuia a proiectat un automobil ...“gen” de zburat" |VIDEO

Cosmin Akan a mai dezvăluit lucruri, care ne pun pe gânduri. El susține că a intrat într-un partid politic și pe viitor intenționează să devină președintele țarii.

Urmăriți dialogul tânărului, cu Dani și aflați mai multe declarații. Accesați clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

"Cât de departe", piesa trupei Holograf, așa cum nu ai mai auzit-o si nu ai să o mai auzi vreodată! Varianta, ... Râzi în hohote! Cele mai tari perle de la Bacalaureat, proba la Limba și Literatura Română! "O scrisoare pierdută a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x