Antena Căutare

Marcel Vela, viață de film! A făcut accident cu elicopterul, a fost primar 12 ani și este acum al doilea om în stat! Detalii neștiute despre ministrul Afacerilor Interne

Un moment cu adevărat special din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a fost atunci când am aflat lucruri neștiute despre Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne!

Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, invitat la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit despre parcursul lui politic și nu numai!

LUCRURI NEȘTIUTE DESPRE MARCEL VELA, MINISTRUL AFACERILOR INTERNE

Acesta a dezvăluit faptul că nu s-ar fi gândit, înainte de apariția situației de criză din România, că va ajunge să apară aproape zilnic la televizor, pentru a se adresa românilor.

citește și: Ce simbolizează geaca de piele, purtată de Marcel Vela! Ministrul Afacerilor Interne: „De când a început situația de criză înnoptez la minister”

„Nu m-aș fi gândit la o asemenea situație, dar din păcate aceste apariții sunt cauzate de pandemie și de necazurile pe care le avem noi ca națiune sau fiecare dintre noi, ca individ. Din aceste motive absolut obiective și necesare suntem nevoiți periodic să ieșim la televizor, să explicăm oamenilor și să aducem la cunoștință diferite decizii, pentru că scopul nostru esențial este să protejăm sănătatea românilor”, a dezvăluit Marcel Vela.

Tot despre ministrul Afacerilor Interne am aflat și faptul că face politică din anul 1990 și că în 2004 a fost ales primar în Caransebeș, timp de 12 ani!

citește și: Putem ieși din oraș după data de 15 mai? Răspunsul lui Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne

În 2016 a candidat la Senat și astfel a ajuns să cunoască mai bine orașul București și ritmul de viață de aici.

Marcel Vela, viață de film! A făcut accident cu elicopterul, a fost primar 12 ani și este acum al doilea om în stat! Detalii neștiute despre ministrul Afacerilor Interne

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne

MARCEL VELA, BIOGRAFIE

Ion Marcel Vela (n. 2 iunie 1963, Armeniș, Caraș-Severin, România) este politician, ministru și senator român, ales în 2016.

Din noiembrie 2019, Marcel Vela a devenit parte din cabinetele lui Ludovic Orban, ca ministru al Afacerilor Interne.

După declanșarea stării de urgență la 16 martie 2020 pe motiv de pandemie de coronavirus COVID-19, Marcel Vela a devenit al doilea om în stat.

ACCIDENTUL CU ELICOPTERUL

Marcel Vela a susținut în repetate rânduri faptul că s-a „născut a doua oară” după ce a reușit să iasă teafăr și nevătămat dintr-un accident de elicopter, petrecut în urmă cu 13 ani, în decembrie 2007.

„Am învățat că indiferent de necazuri și de cate ori cazi în viață, este foarte important cum știi să te ridici! Să nu uitați niciodată să fiți fericiți!”, a scris Marcel Vela pe pagina sa de Facebook.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli lucruri neștiute despre Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne!

Jo de la X Factor, o adevărată crăiasă a zăpezii în ipostaze sexy, în „Noapte polară”! Artista, dezvăluire neașteptată p... Ce simbolizează geaca de piele, purtată de Marcel Vela! Ministrul Afacerilor Interne: „De când a început situația de cri...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Ultimele știri
x