Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Concurs pe Dunăre! Ramona, Amalia și Diana s-au urcat în caiac și-au vâslit până la ultima suflare

În cadul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Dani Oțil a organizat un concurs pe Dunăre. Ramona Olaru, Amalia Ștefania și Diana Stejereanu și-au dorit să participe, așa că s-au urcat în caiac și-au vâslit până la ultima suflare. .

În cadul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Dani Oțil a organizat un concurs pe Dunăre. Ramona Olaru, Amalia Ștefania și Diana Stejereanu și-au dorit să participe, așa că s-au urcat în caiac și-au vâslit până la ultima suflare. Câștigătoarea a fost horoscopista emisiunii, Amalia.

Cu o stare de spirit bună și o atitudine de învingătoare, fetele de la Neatza s-au întrecut cu caiacele pe Dunăre. Numite de Dani „fetele Dunării”, acestea s-au luptat până la ultima suflare.

Toate s-au descurcat excepțional. Au scăpat de curenții puternici ai Dunării, au reușit să nu lovească alte bărci și toate au ajuns la linia de finish, chiar dacă doar una a fost căștigătoarea. Amalia a dat tot ce a putut până în ultima clipă chiar dacă la final s-a urcat cu caiacul pe ponton.

Cătălin Oprișan, redactorul șef de la a1.ro, a fost în permanență lâgă fete și le-a susținut.

Cum s-au distrat fetele de la Neatza cu Răzvan și Dani, la Complexul hotelier Lebada Luxury Resort & SPA... Cătălin Oprișan și Marian Duță schimb de replici acide la Neatza: Să-ți vezi de treaba ta! N-am venit aici să ne facem d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x