Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Observator Sport

„Nu râdeți, că nu-i de râs!”. După mult timp în carantină, fără fotbal, un bărbat a ajuns să comenteze, aproape fără să respire, ceva de neînchipuit! VIDEO

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat, la rubrica „Smiley News", un bărbat care comentează, în stil sportiv, o banală cafea cu lapte, după prea mult timp petrecut în carantină, din cauza pandemiei de coronavirus.

„Nu este de râs! Așa arată un bărbat în carantină, care nu mai are fotbal, nu mai are voie bericioaică, nu mai are voie întâlnire cu băieții și nu mai are voie să pună pariuri.

Așa arată! Prietena sau soția, care pregătește o cafea cu lapte și el comentează. Nu râdeți, că nu-i de râs!”, a descris Cătălin Oprișan clipul.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro