Antena Căutare

Cronica filmelor care trebuie vizionate : "Nightcrawler și Son of Saul"

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a prezentat cronică de film pentru această săptămână: "Nightcrawler și Son of Saul".

NIghtcrawler este un film care tratează un subiect interesant, si anume ce se ascunde în spatele șțtrilor. Este un thriller cu un psihopat, pentru care mortii înseamnă doar niște bani care îi intră în cont.

Antonia și Alina Ceușan, două zeițe ale frumuseții, într-un videoclip extrem de provocator! | VIDEO

Moștenitoarele a avut premiera la Festivalul de la Berlin. Deși pare un film cu tematică romantică, este vorba despre două femei foarte bogate, dar care din cauza crizei ajung sa-și piarda averea. Una dintre ele ajunge în închisoare. Este o poveste despre supraviețuire.

Cum amplificăm energia feminină cu ajutorul numerologiei! Sfaturile numerologului |Video

Fiul lui Saul este un film premiat, si are în distribuție un romăn. Este un film greu si răvășitor, foarte bine construit. A luat premiu pentru tehnica cinematografică. E unul dintre filmele care te urmăresc periodic. Este vorba despre povestea unji tată evreu, care își pierde fiul în lagarele de concentrare. Acțiunea filmului se întâmplă în două zile.

Urmăriți mai multe detalii despre recomandările în materie de film, accesând clipul video de mai sus.

Cum amplificăm energia feminină cu ajutorul numerologiei! Sfaturile numerologului |Video... Amna și Dorian Popa au lansat o melodie nouă! "Suntem la cea de-a treia colaborare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x