Antena Căutare

Video de senzație! Cum arăta Ramona de la Neatza, când era mică! „Tata bea cu prietenii, lua muzicuța și mă punea să dansez Lambada”

Moment extrem de amuzant la Neatza cu Răzvan și Dani, după ce Ramona Olaru ne-a uimit cu dezvăluiri complet neașteptate din copilăria ei!

Simpaticul Cătălin Oprișan de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ne-a încântat cu cea mai nouă „bijuterie” virală apărută pe rețelele de socializare. Părinții au filmat momentul în care o fetiță dansează, plină de seriozitate!

CUM ARĂTA RAMONA OLARU CÂND ERA MICĂ

Mișcările fetiței sunt pe cât de surprinzătoare, pe atât de amuzante.

citește și: Un bărbat din Iași a murit după ce a băut spirt! Văduva, dezvăluire halucinantă: „A servit fără mine, am găsit sticla goală și a trebuie să beau vin”

Acesta a fost și momentul în care Cătălin Oprișan a comparat-o pe Ramona Olaru cu fetița din video, spunând că așa arăta și colega din platou, atunci când era mică! Și asta nu e tot!

Video de senzație! Cum arăta Ramona de la Neatza, când era mică! „Tata bea cu prietenii, lua muzicuța și mă punea să dansez Lambada”

O fetiță face senzație pe internet cu dansul său

O fetiță face senzație pe internet cu dansul său

A fost un bun prilej pentru Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani să-și amintească de detalii mai puțin cunoscute de fani din copilăria ei.

citește și: Ramona Olaru, dans din buric, aproape dezbrăcată, acasă! Cum arată nearanjată, fără pic de machiaj! VIDEO

Am aflat astfel că tatăl său, atunci când se aduna cu prietenii să consume băuturile produse chiar de ei, avea obiceiul de-a cânta Lambada la muzicuță, îndemnând-o pe copilă să danseze și să delecteze astfel musafirii!

Au urmat detalii incredibile, ce ne-au făcut să râdem cu lacrimi! Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să savurezi tot momentul amuzant!

Un bărbat din Iași a murit după ce a băut spirt! Văduva, dezvăluire halucinantă: „A servit fără mine, am găsit sticla go... Cu măști și verificarea temperaturii! Cum se vor da examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x