Antena Căutare

Cum l-a surprins Dani Oțil pe fiul său în platoul de la Neatza. Micuțul Tiago „i-a luat locul” tatălui său: „Pot ieși la pensie”

Tiago a fost prezent în platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil și-a surprins fiul în timp ce se afla la pupitrul său.

Colaj cu Tiago Oțil, Dani Oțil și Gabriela Oțil Galerie
Tiago Oțil a fost prezent în platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani | Instagram & Antena 1

Dani Oțil a publicat pe rețelele sociale imagini cu fiul său, care s-a aflat în platoul de la Super Neatza. În timpul emisiunii Tiago a sta în culise și a privit absorbit momentele artistice, însă în pauze a ajuns și pe platou, unde s-a așezat la pupitrul la care s-a aflat Dani Oțil în timp ce a moderat un joc marca Power Couple.

„Pot ieși liniștit la pensie”, a scris Dani Oțil în dreptul imaginilor cu „înlocuitorul” său.

Citește și: Tiago, apariție adorabilă la Neatza, alături de Dani Oțil. Ce dialog a avut cu tatăl său: „Nu l-am învățat eu. Ce a auzit acasă”

Cum l-a surprins Dani Oțil pe fiul său în platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani

Fanii au fost încântați să-l vadă pe Tiago la Neatza:

„Adorabil, Tiago Otil din Corbeanca, cum spune el drăguț când îl întreabă mămica”, „Cel mai pozitiv si adorabil copil!”, „SUBLIM!!!Ce mai frumos, gingas, adorabil si mai dragalas copilas- Tiago Otil!”, „Ce baietel minunat! Felicitari!”, „Wow ce frumos a crescut...”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul imaginilor publicate de Dani Oțil pe contul său de Instagram.

Citește și: Dani Oțil și-a tuns singur fiul acasă. Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu când l-a văzut pe micuțul Tiago

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriela Prisăcariu a publicat și ea imagini cu Tiago, în timp ce micuțul stătea cuminte în culise și privea trucurile magicianului Robert Tudor. Tiago l-a aplaudat fericit pe magician.

Citește și: Tiago, reacție adorabilă când a văzut o fotografie cu tatăl lui în copilărie. Cum arăta Dani Oțil când era mic

Tiago a avut mai multe apariții adorabile în platoul de la Super Neatza. Micuțul a fost prezent la emisiunea matinală chiar și când tatăl lui era plecat la filmările Power Couple în Malta. Atunci, micuțul a avut un moment savuros când a răspuns cu „Da” la toate întrebările primite din partea lui Răzvan Simion.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în 2023

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în vara anului trecut. La nuntă a participat și fiul lor.

„Vreau să îi mulțumesc în primul rând soției mele, pentru că mi-a dat o șansă la 40 și puțin de ani să fiu și eu căsătorit. Vreau să le mulțumesc părinților ei că au făcut-o și au crescut-o. Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze. Vă rog eu mult de tot photoshopați-mă, vreau să arăt și eu de dimensiuni normale. Vreau să le mulțumesc și rudelor mele”, a mărturisit prezentatorul TV.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cununat religios pe data de 30 iulie 2023. Gabriela a devenit oficial doamna Oțil în urmă cu mai bine de 2 ani. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au cununat civil pe 15 mai 2021, însă și-au dorit să facă și cununia religioasă, urmată de o petrecere cu fast.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x