Antena Căutare

Răzvan și Dani, live de la Ateneul Român! Cum să ai succes pe Instagram: "Dimineața și seara sunt cele mai bune momente să postezi"

Vecinii de la "Neatza cu Răzvan și Dani" dezvăluie secretele postărilor de succes de pe Instagram!

Vecinii de la "Neatza cu Răzvan și Dani" ne dezvăluie secretele postărilor de succes de pe Instagram! Care sunt elementele cheie care te ajută să devii vizibil și remarcat

În direct de la Ateneul Român, Adrian Dan, specialist Instagram, ne povestește cum să facem și bani din Instagram, nu doar să ne pierdem vremea!
Se pare că în ultima vreme, interesul oamenilor către rețeaua de Instragram a crescut radical, iar brandurile, în aceeași măsură, doresc expunere cât mai mare la public.

Potrivit specialistului Adrian Dan, există anumite secrete care fac postările noastre mult mai bine promovate și vizualizate. Hashtag-urile și opțiunea de check-in sunt două dintre punctele cheie de care depinde succesul tău pe Instagram. De asemenea, orele la care postezi, conținutul și creerea unei comunități sunt la fel de importante ca și elementele anterioare.

Ascultă interviul cu Adrian Dan și află toate secretele necesare pentru a fi vizibil pe Instagram:

Echipa de la "Netza cu Răzvan și Dani" se pregătește să plece la mare! Dani Oțil: "Trebuie să merg cu o z... Petrecere incendiară înainte de lansarea serialului Liber ca pasărea cerului. Jojo: "Este un serial pe gustul român...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x