Antena Căutare

Numerologie. Cum ne ajută numerele să avem relația perfectă

Numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, explică cum ne ajuta numerele sa avem o relatie perfecta. Nu este nimic complicat atunci când vorbim despre relații, totul este simplu, însă este nevoie de multe sacrificii și dăruință din partea ambilor parteneri pentru a construi o relație puternică.

Doua fotografi ce reprezinta numere si un cuplu pe plaja care se privesc
Cum ne ajută numerele să avem relația perfectă

Pentru a putea consolida o relație nu este bine să pornim cu stângul, trebuie să știm că fiecare persoană este unică și irepetabilă. Nu mai există un alt om ca și noi, deci nu putem fi catalogați că suntem la fel.

Cum ne ajută numerele să avem o relație perfectă

Cu ajutorul numerologiei trebuie să știm că fiecare persoană are un cod numerologic. Acesta poate fi calculat prin intermediul datei de naștere și ne poate arăta care este motivul pentru care ne certăm atât de des cu partenerul de viață, de ce divorțăm sau care sunt ingredientele unei relații de succes.

În numerologie fiecare cifră are o semnificație, dar cel mai ușor este să ne gândim la elementul pe care îl reprezintă. Elementele pe care le pot reprezenta cifrele sunt: focul - 1,5,9, apa - 2,6, aer - 3,7 și pământ - 4, 8.

Persoanele care au focul (1,5,9) predominant în ziua de naștere înseamnă că vor avea nevoie de foarte multă pasiune în cuplu.

Cei care regăsesc în data de naștere cifrele 2 și 6 pot fi reprezentați de elementul apă. Aceste persoane sunt sensibile și dependente de partenerul de viață, își doresc să stea cât mai mult împreună cu iubitul/iubita și se supără când celălalt este plecat foarte mult timp de acasă.

Aerul (3,7) este elementul dominant al persoanele mai curioase, care își doresc să exploreze și să încerce lucruri noi. Este posibil ca aceste persoane să pună capăt unei relații atunci când unul dintre ei evoluează și celălalt nu.

Când vine vorba de oamenii cu mult pâmânt (4,8) putem spune că fericirea lor în cuplu ține de stabilitate și de tradiții. Aceștia nu se joacă prea mult cu persoanele dragi și stau într-o relație până când nu mai există nimic de reparat, deși au sacrificat totul. Sunt oameni care ajung foarte greu să divorțeze de ființa iubită și țin foarte mult la familia pe care au construit-o împreună.

Citește și: De ce înșală oamenii în relații. Răspunsul specialistului, în funcție de cifra destinului și vibrația interioară

Cum combinăm cifrele pentru a obține relația mult dorită

Dacă ne dorim o relație foarte intensă trebuie să combinăm două elemente de foc (1,5,9). Din această categorie pot face parte și oamenii care au proiecte împreună, care se dezvoltă foarte frumos și din punct de vedere profesional, nu doar ca și cuplu.

Atunci când într-un cuplu se află două elemente de aer (3,7) putem spune că nu o să iasă tocmai o relație perfectă. Cei doi parteneri sunt cu capul în nori tot timpul și le este foarte greu să construiască ceva palpabil, să ajungă să aibă o casă și o familie.

Într-o relație în care apa (2,6) este elementul predominant trebuie să știm că va exista multă ceartă, dar și o dragoste intensă.

Citește și: Numerologie. Ce ai fost într-o viață anterioară în funcție de ziua ta de naștere

Dacă ne dorim o relație perfectă trebuie să ne gândim ce avem și noi de oferit, nu este doar despre a primi ceva din partea celuilalt.

Rolul alimentației și al exercițiilor fizice în afecțiunile articulare... Istoria cozonacului italienesc Panettone și ce ingrediente se folosesc în rețeta clasică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x