Antena Căutare

La mulți ani, Damian Drăghici! Artistul și actorul din „Sacrificiul”, aniversare la izolare! Împlineşte 50 de ani! VIDEO

La mulţi ani, Damian Drăghici! Artistul, care face parte din distribuția serialului „Sacrificiuk”, împlineşte astăzi vârsta de 50 de ani și își petrece timpul în izolare, în contextul pandemiei de coronavirus.

Damian Drăghici, care ar fi trebuit să susțină astăzi un concert la Sala Palatului, a făcut un apel către toată lumea: „Vom trece peste asta, dacă vom înțelege toți că cea mai bună modalitate de a lupta este de a sta acasă”.

Cum își petrece timpul în izolare

Damian Drăghici a spus că el și partenera lui de viață sunt chiar „mai ocupați decât înainte”, în această perioadă, în care stau acasă.

„Suntem mai ocupați decât înainte. În primul rând cu bebe, că avem mai mult timp de petrecut cu el – ceea ce e incredibil. Înainte, de multe ori, îl lăsam dormind și-l găseam dormind.

În afară de asta, facem muzică. Am compus mai mult, am început să medităm, să plănuim niște lucruri pe care le avem de făcut”, a povestit el.

Damian Drăghici le-a cântat vecinilor la nai, de pe balconul locuinței lui – moment despre care a spus, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, că a fost „special”. Vezi momentul, aici.

Urmărește interviul integral cu Damian Drăghici în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Pâinea poate fi comandată online și livrată gratuit acasă! Anunț important pentru bucureșteni... Mesaj emoționant pentru cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”! Răzvan Simion, impresionat! „Ne-am luat toate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x