Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Dani, aventură în avion cu Miss Turism Africa de Sud: ”O cheamă Keissy”. Răzvan: ”Poate te însori!” Bat clopotele de nuntă, oare?

 

Dani a stat în avion lângă Miss Turism Africa de Sud. ”O cheamă Keissy!”, a spus acesta. Colegul lui, Răzvan, a făcut o predicție care nu i-a displăcut lui Dani

”Poate te însori!, i-a spus Răzvan. Dacă va fi sau nu așa, vom afla împreună, mai ales că Dani nu prea poate să țină un secret față de telespectatori.

Noi îi urăm matinalului cât mai multe momente frumoase cu Keissy! Și, cine știe, poate bat clopotele de nuntă în curând!

O știre amuzantă a fost suficientă pentu a-i trezi Flaviei instinctul matern: ”Vreau și eu patru copii!”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe