Antena Căutare

Dani Oțil a confundat-o pe Bella Santiago cu Maica Precista! Ce a făcut în fața ei te va face să râzi în hohote! „Ce-i asta, mă?” - Video

Dani Oțil a părut să o confunde pe Bella Santiago cu Maica Precistă, joi, încercând să o ajute să ghicească indicatoare rutiere, în cadrul unei provocări pe care i-a lansat-o după ce artista a precizat că și-a obținut permisul de conducere.

În timpul jocului, Dani Oțil s-a așezat în genunchi în fața Bellei Santiago și și-a făcut o sumedenie de cruci. Răzvan Simion l-a susținut.

Cei doi matinali au încercat cu disperare să o facă pe BELLA Santiago să ghicească indicatorul rutier de trecere la nivel cu o cale ferată dublă, fără bariere.

„Până când ai să mărturisești?”, l-a întrebat Răzvan Simion pe Dani Oțil, punându-i o mână pe cap.

„Biserică!”, a spus Bella Santiago, duă toate strădaniile lor.

Pentru a o face pe Bella Santiago să ghicească un alt indicator rutier, Dani Oțil și Răzvan Simion au vărsat o sticlă cu apă în platou. „Ce-i asta, mă?”, a reacționat Bella Santiago.

S-au distrat pe cinste și au făcut show! Urmăriți momentul în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Bella Santiago și-a luat permisul de conducere! De câte ori a dat examenul. „Am reușit când l-am dat în română” - Video... Un copil mic a lătrat ca să-și ajute prietenul în disputa cu un câine! Râzi cu lacrimi! „Asta înseamnă ajutor de câine l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x