Antena Căutare

Dani Oțil a tăiat porcul pentru Crăciun și a dat de belea! Cum și-a pus viața în pericol. „Era să murim”

Dani Oțil a povestit, joi, că a tăiat un porc în weekend, alături de niște prieteni, și a intrat într-o situație cumplită, din care „de-abia a reușit să scape cu viață”. Nu a anticipat nimic!

Dani Oțil a tăiat porcul pentru Crăciun și a dat de belea! Cum și-a pus viața în pericol. „Era să murim”
Dani Oțil.

Mai exact, matinalul a povestit că, deși în grupul de prieteni erau și fete care țineau post sau erau „aproape vegane”, s-a întâmplat că erau să moară toți, unii de gâtul celorlalți.

„Noi am tăiat un porc bio în weekend, crescut de niște prieteni. Deși toate fetele țineau post până sâmbătă, dar erau și aproape vegane… Cumva era să murim unii de gâtul celorlalți, pentru că s-a terminat șoriciul prea repede!”, a spus Dani Oțil, după ce Diana Stejereanu a atras atenția că nu este recomandat consumul de carne de porc.

Diana Stejereanu, instructorul de fitness de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, le-a chinuit pe Ramona Olaru și Amalia Țîrcă, cu o minge de fitball. Fetele au fost nevoite să execute o serie de mișcări dificile, împreună, pentru abdomen și coapse.

Nemiloasă cu Ramona Olaru și Amalia Țîrcă, Diana Stejereanu a venit și cu mesaje motivaționale noi, pentru cei care vor să se mențină în formă și în perioada sărbătorilor de iarnă. „Piftie, tremur-o de aici!” și „Cârnați gândul!”, au fost două astfel de mesaje pe care Diana Stejereanu le-a gândit și le-a așternut pe foia, cu grijă, cu o… Pană, evident!

El 83 de ani, ea 79, dar au patinat ca doi zei, după ce s-au iubit 60 de ani! Sacrificiul imens pe care și-au clădit pov... O fetiță de „trei anișori” l-a făcut pe Dani Oțil să leșine de drag, la propriu, în direct! Cum l-a cucerit. „Gabriela, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x