Antena Căutare

Dani Oţil, campion la mâncat ouă de Paşte: ”Am mâncat 19 ouă! Luni eram un pic galben...”

Paștele catolic i-a găsit pe ai noștri matinali (vorbim la plural, dar e vorba doar de Dani) în plină sărbătoare culinară. Când era copil, Dani Oţil a ieșit campion la mâncat ouă de Paşte. ”Am mâncat 19 ouă! Luni eram un pic galben...”, a spus prezentatorul TV.

Paștele catolic i-a găsit pe ai noștri matinali (vorbim la plural, dar e vorba doar de Dani) în plină sărbătoare culinară. Când era copil, Dani Oţil a ieșit campion la mâncat ouă de Paşte.

”Aveam concurs când eram mic. Am mâncat 19 ouă! Luni eram un pic galben... Mie nu-mi place mielul, așa ca trebuia să compensez”, a spus prezentatorul TV.

Râsul și mai mare ne cuprinde atunci când Dani își continuă povestea din copilărie spunând că, de fapt, concursul era de spart ouă, nu de mâncat, dar pe vremea aia... orice era posibil! :D Hai, lasă, uite ce mare și frumos te-ai făcut!

"Tradiții și Flori de Sărbători". Târg de Paște 2018, în Parcul Herăstrău, până pe 9 aprilie... Colaborarea primăverii! 2 X Factor feat. Proconsul! Francesca & Uddi au lansat o piesă manifest, alături de Bodo. ”A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x