Antena Căutare

Dani Oțil, despre iubirile din adolescență: „Eram îndrăgostit de două fete și a apărut și a treia. Atunci am spus NU pentru prima oară unei femei"

Dani Oțil vorbește despre iubirile din adolescență. „Eram îndrăgostit de două fete și a apărut și a treia”, a mărturisit prezentatorul.


Dani Oțil vorbește despre iubirile din adolescență. „Eram îndrăgostit de două fete și a apărut și a treia”, a mărturisit prezentatorul.

"Am trecut printr-o situaţie penibilă în adolescenţă. Eram îndrăgostit de două fete: una voia să fie cu mine, cealaltă nu. Cu cea din urmă ne scriem zilnic, a aflat la reuninea de 20 de ani de la terminarea liceului acest detaliu. Doar că ne desparte un ocean... Revenim: eram ca Greuceanu şi a apărut o a treia persoană. Aceasta m-a pupat în scara blocului şi m-a cerut de prieten. Atunci am zis "Nu" pentru prima oară unei femei", a povestit Dani.

Copiii din ziua de azi... Dani Oțil, impresionat de un bileţel de dragoste trimis de un puşti: „Vrei să fii prietena mea... Domnişoarelor, ATENŢIE MARE! Dani Oțil a spus EXACT cum îşi doreşte să fie iubita lui: "Aşa aş putea să fac tot ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x