Antena Căutare

Dani Oțil, dialog savuros cu Tiago, la Neatza. Cum a răspuns, întrebat dacă vrea să fie prezentator: „Cum se cheamă emisiunea?”

Micuțul Tiago a avut o apariție savuroasă la Super Neatza cu Răvan și Dani. Fiul lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu a demonstrat că la nici 3 ani are o memorie foarte bună și este foarte receptiv.

Colaj cu Dani și Tiago Galerie
Micuțul Tiago a avut o apariție savuroasă la Super Neatza cu Răvan și Dani | Antena 1

Dani Oțil și-a întrebat fiul dacă își dorește să fie prezentator și dacă îi place să vină la emisiune. Micuțul Tiago a răspuns afirmativ și a demonstrat că-i și cunoaște pe colegii lui Dani.

„Îmi cer scuze, n-am cu cine să-l las joia și atunci… Vedeți? Ce înseamnă să-I dresezi de mici? Acum câteva zile l-am întrebat pe fiul meu dacă mai vrea să vină cu tati la muncă și el a spus că vrea, nu? Îți place la muncă?”, a întrebat Dani, iar Tiago a răspuns „Da”.

Citește și: Cum l-a surprins Dani Oțil pe fiul său în platoul de la Neatza. Micuțul Tiago „i-a luat locul” tatălui său: „Pot ieși la pensie”

Dani Oțil și Tiago, dialog savuros la Neatza

Dani: Unde lucrează tati? La o emisiune, nu?

Tiago: Da

Dani: Cum se cheamă emisiunea?

Tiago: Neatza cu Răzvan și Dani și Tiago

Dani: Tati, tu vrei să fii prezentator?

Da

Citește și: Gabriela Prisăcariu, gest suprem de iubire pentru Dani Oțil și Tiago! Și-a tatuat numele lor pe piele. Ce loc special a ales

Dani: Și ai vrea tot cu Răzvan să prezinți?

Tiago: Da

Dani: Și cui i-ai făcut cafea?

Tiago: Cuza

Dani: Și pe fata cu pantaloni verzi cum o cheamă?

Tiago: Ramona

Dani: Tati, tu ai prea multă ținere de minte. Nu semeni nici cu mine, nici cu maică-ta!

„Îi știe mai bine decât ta-su pe colegi”, a spus Florin Ristei.

În emisia de Super Neatza de pe 8 februarie 2024 Tiago a avut mai multe activități în platoul. Dani Oțil s-a jucat la un moment dat fotbal cu fiul său, iar Răzvan a spus că Dani își dorește ca micuțul să devină fotbalist, să-l „scoată din sărăcie”.

Citește și: Tiago, reacție adorabilă când a văzut o fotografie cu tatăl lui în copilărie. Cum arăta Dani Oțil când era mic

Cum a reacționat Tiago când a văzut-o pe Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a defilat la rubrica de modă de la Neatza, iar micuțul Tiago a mers spre ea. Frumoasa mămică și-a luat fiul în brațe și au defilat în continuare.

Tiago a avut mai multe apariții adorabile în platoul de la Super Neatza. Micuțul a fost prezent la emisiunea matinală chiar și când tatăl lui era plecat la filmările Power Couple în Malta. Atunci, micuțul a avut un moment savuros când a răspuns cu „Da” la toate întrebările primite din partea lui Răzvan Simion.

Citește și: Gabriela Prisăcariu deja se gândește cum va reacționa când Tiago va veni cu prietene acasă. Ce își propune să facă vedeta

Echipa Super Neatza aniversează 16 ani printr-o super petrecere la Palatul Ştirbey Buftea... De ce Răzvan Fodor a rămas repetent în clasa a 11-a. Nu mulți știau acest detaliu despre prezentatorul TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x