Antena Căutare

Dani Oțil, deranjat de doi tineri care se sărutau cu foc într-o mașină: ”Le-am dat două claxoane! Atâta limbă n-am mai folosit din liceu!”

Cele mai inedite întâmplări au loc, fără doar și poate, în trafic, iar Dani Oțil a dovedit asta povestit un moment inedit pe care l-a trăit în urmă cu ceva timp.

Cele mai inedite întâmplări au loc, fără doar și poate, în trafic, iar Dani Oțil a dovedit asta povestit un moment inedit pe care l-a trăit în urmă cu ceva timp.

Astfel, în această dimineață, Dani Oțil a mărturisit că a fost uimit să vadă un cuplu sărutându-se cu foc în timp ce aștepta la semafor.

”Eram la semafor, după Casa Presei, la Fântâna Miorița, era așa o zi de vară, în stânga mea vedeam ceva vânzoleală într-un Golf. De nu pupa unul pe una, la șase dimineața. Băi și dintr-o dată, ca orice român care se uită la noi, am început: ”Ho, mă, că poate alții n-au.” N-am suportat și le-am tras două claxoane, iar fata din dreapta mi-a deschis geamul și mi-a zis: <<Spuneți, vă rog!>>”, a povestit prezentatorul.

Citește și: Dani Oțil, sfaturi despre cum să scăpați rapid de o persoană la întâlnire

Iar șirul dezvăluirilor a continuat, întrucât Dani Oțil a mărturisit că nu s-a putut abține și i-a întrebat: ”Băi, iartă-mă, m-am mai pupat și eu, dar atâta limbă n-am mai folosit din liceu. Ce mâncați dimineața?”

Citește și: Dani Oțil a dezvăluit totul despre căsătorie! „Va fi foarte simplu...”

Evident, răspunsul nu a întârziat să apară, iar matinalul a fost surprins total de informațiile aflate: ”Nu prea mâncăm dimineața. Poate te întrebi dacă suntem împreună de două luni, dar nu, suntem de șase ani. Petrecem mult timp la serviciu, prindem doar drumurile.”, i-a spus tânăra lui Dani.

Interviu galactic cu Dumitru Prunariu, singurul cosmonaut român! „Când am ajuns în Orășelul Stelar...”... 15 mai 1873, ziua în care Alexandru Ioan Cuza a murit! Ce nu se știa de primul domnitor al Principatelor Române: ”Era în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x