Căutare Live

Diana Stejereanu, provocare pentru toate femeile! Ce trebuie să faci pentru a fi selectată la un antrenament lorganizat la pisicină!| Video

Diana Stejereanu, instructorul de fitness de la Neatza a venit cu noi exerciții, dar a lansat și o provocare, pentru toate doamnele care vor să participe la un antrenament organizat la o piscină.

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Ramona Olaru, ne prezintă un antrenament full body cu gantere.

Frumoasele fete îți arata cum se lucrează musculatura pentru un corp tonifiat si armoniso. Exercițiile sunt simple și la îndemâna oricui. Trebuie doar putină ambitie și efort, iar vara asta poți arăta senzațional al piscina.

Ce sunt testele RT-PCR? Cum se recoltează, cât costă și în cât timp ai rezultatul! | Video

Diana Stejereanu a lansat, astăzi si o provocare pentru toate femeile care doresc sa fie selectate pentru un arntrenament pe are-l ca suține ea, la o piscină.

Ce trebuie sa faceți pentru a fi selectată, urmăriti clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce sunt testele RT-PCR? Cum se recoltează, cât costă și în cât timp ai rezultatul! | Video... Cum să-ți calculezi cifra destinului și ce carieră să alegi în funcție de acest număr | VIDEO...
Ultimele știri