Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

După o vacanţă de vis în Maldive, s-a întors printre "muritori". Dani, către Răzvan: "Mulţumim că te-ai jertfit pentru noi. A fost un chin"

 

Răzvan s-a întors la "Neatza", spre fericirea colegilor de platou, însă Dani îl amendează imediat pentru plecarea sa din emisiune

"Nu mă întrebi dacă mi-a fost bine, dacă m-am descurcat. M-am dus pentru tine, să experimentez şi eu ceea ce faci tu. A fost greu, ce să zic!?, a spus amuzat Răzvan. 

"Toată echipa de la Neatza îţi mulţumeşte pentru că te-ai jertfit. Am apreciat mult că ai plecat... A fost chin, chin pentru tine, am văzut", a răspuns Dani.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE