Antena Căutare

Horia Colibăşanu, singurul român care a urcat pe Everest fără oxigen şi fără şerpaşi! „Ultimii zece metri mi-au luat 15 minute”

Horia Colibășanu este un alpinist și medic stomatolog și totodată primul român care a ajuns pe vârfurile K2, Manaslu, Dhaulagiri și Annapurna.

Horia Colibășanu este un alpinist și medic stomatolog și totodată primul român care a ajuns pe vârfurile K2, Manaslu, Dhaulagiri și Annapurna.

A urmat cursurile școlii generale și ale liceului în Slatina, judetul Olt.

A ajuns la altitudinea unde zboară doar avioanele. Şi a urcat pe vârful Everest fără oxigen şi fără şerpaşi. Horia Colibăşanu a doborât un nou record.

Un nou vârf, o nouă provocare. Acum, pentru alpinistul român, nici Everestul nu mai are secrete.

A fost o expediţie în premieră pentru România. Horia este singurul român care a urcat pe Everest fără oxigen şi fără şerpaşi.

Dar spune că nu se opreşte aici. Are 19 expediţii internaţionale, a atins opt vârfuri de peste opt mii de metri altitudine şi şi-a mai propus să-şi împlinească un vis şi un nou record: o nouă rută pe Himalaya!

Invitat la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Horia Colibășanu i-a captivat pe toți cu povestirile sale. Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii!

Vlădutz de la „Neatza” a făcut o „Harababură” delicioasă! Trebuie neapărat să încerci și tu rețeta!... Dani Oţil, pilot de excepție! Matinalul a dat o tură în mare viteză, având-o pe Flavia copilot!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x