Antena Căutare

HOROSCOPUL ZILEI 02 Martie 2018! În a doua zi de Mărțișor, o zodie va avea serios de tras cu partenerul de viață: reproșuri, ceartă și poate separare

Berbec S-ar putea să vi se propună o colaborare. Va sfătuim să nu va grăbiți să o acceptați, fiindcă riscați că partenerul de viață să va reproșeze că neglijați viață de familie. Spre seară sunt șanse să va relaxați în compania unor persoane apropiate.

Ca în fiecare dimineață, Amalia vine cu previziunile astrale ale zilei! Fie că sunt rele sau bune, nu ai cum să nu o îndrăgești pe frumoasa prezentatoare:


Berbec: S-ar putea să vi se propună o colaborare. Va sfătuim să nu va grăbiți să o acceptați, fiindcă riscați că partenerul de viață să va reproșeze că neglijați viață de familie. Spre seară sunt șanse să va relaxați în compania unor persoane apropiate.

Ție ce ți-au rezervat astrele?

Jessie cântă, la Neatza, melodia "Ultima piesă de dragoste!" Cu așa o vestitoare a primăverii, prima zi de mar... Vlăduț gătește "Ghiocei dulci", cel mai delicios mărțișor culinarț! Și cum am putea să nu avem o primăvară fru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x