Antena Căutare

Horoscopul zilei 14 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru nativii fiecărei zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 14 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Reprezentarea fiecărui semn zodiacal în parte, pe un fundal albastru cu galben Galerie
Horosopul zilei de 14 iulie 2021 | Profimedia

Astăzi vom înțelege că perfecțiunea este dușmanul binelui. În relații spargem gheața și facem primul pas. Totuși, nu avem foartă multă energie și vom vrea să evadăm din realitate, spun astrele.

Horoscop zilnic 14 iulie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte!

Citește și: Horoscop iulie 2021: dragoste, bani, carieră. Vărsătorii încep o nouă relație, moment rar experimentat de nativii Leu

Horoscopul zilei 14 iulie 2021 Berbec

Nu te stresa dacă nu ai foarte multă claritate în anumite privințe. De asemenea, lasă lucrurile să se întâmple și nu îți mai face griji de cum va decurge tot.

Horoscopul zilei 14 iulie 2021 Taur

Nu ai mare chef azi să faci ceva concret, dar ai face bine să-ți investești energia într-un proiect creativ. Lasă totuși activitățile practice pe altă zi, pentru că acum ești mult prea visător.

Horoscopul zilei 14 iulie 2021 Gemeni

Nu neapărat că ai ceva împotriva iubirii, dar cariera este pe primul loc și asta de foarte mult timp. Totuși, nu vei refuza un flirt, dar nici nu ai nicio intenție să te așezi la casa ta.

Horoscopul zilei 14 iulie 2021 Rac

Nu încerca astăzi să te împotrivești evenimentelor care vin spre tine. Nu faci altceva decât să te obosești și mai mult. Află ce le rezevă horoscopul lunii august nativilor din zodia Rac.

Horoscopul zilei 14 iulie 2021 Leu

Unele schimbări pe plan profesional îți pot aduce mai mulți bani. Secretul este să fii foarte realist când vine vorba de o nouă sursă de venit. În plus, dacă vrei să câștigi mai bine, poate e cazul să studiezi ceva în plus.

Horoscopul zilei 14 iulie 2021 Fecioară

Ai încredere în tine că lucrurile pe care ți le imaginezi astăzi au șansa să se materializeze în curând. Uneori nu strică deloc să ți se aducă aminte cât de puternic ești.

Horoscopul zilei 14 iulie 2021 Balanță

Chiar dacă sunt mulți ochi îndreptați asupra evoluției tale profesionale, încă mai sunt detalii la care lucrezi în secret. De asemenea, dacă au fost tensiuni în echipa ta, acum le poți soluționa cu succes.

Horoscopul zilei 14 iulie 2021 Scorpion

Astăzi vei căuta compania oamenilor care gândesc la fel ca tine. În plus, ți-ar fi de mare ajutor să ierți și să nu rămâi blocat în energie negativă. Iar dacă vrei să faci un gest frumos pentru o persoană dragă nici nu mai sta pe gânduri!

Horoscopul zilei 14 iulie 2021 Săgetător

Astăzi nu îți permiți să lenevești, da nici nu ai prea multă energie să te ocupi de treburile urgente. Alți Săgetători pot primi vești despre o moștenire sau chiar un cadou.

Horoscopul zilei 14 iulie 2021 Capricorn

Chiar dacă primești o invitație care nu este tocmai pe gustul tău nu e musai să o refuzi. În plus, nu lăsa stresul să te copleșească și mai ales, schimbă-ți mentalitatea și nu te mai comporta ca o victimă.

Citește și: Horoscop chinezesc. Ce ne rezervă luna iulie, în funcție de zodie

Horoscopul zilei 14 iulie 2021 Vărsător

Ai putea să te joci de-a detectivul astăzi, iar alți Vărsători fac tot posibilul pentru a ajuta pe cineva. Iar alți Vărsători ar trebui să ia în calcul ce-și dorește cu adevărat partenerul, nu doar ce cred ei că vrea.

Horoscopul zilei 14 iulie 2021 Pești

În sfârșit lucrurile par să se așeze. Te vei baza astăzi mai mult pe intuiție decât pe logică, iar dacă te simți vlăguit nu pune presiune exagerată pe tine.

Super Neatza, 13 iulie 2021. Tartar de ton marinat și piure de fenicul, rețeta de la Neatza a lui chef Nicolai Tand... Super Neatza, 14 iulie 2021. Rețetă de Boeuf Bourguignon, preparată de chef Nicolai Tand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x